in ,

Karácsonyi ajándékötlet: naptár a megújult Szarvasról

Évről-évre jelentek meg régi képeslapokból összeállított naptárak a városról, ám az idén, egészen pontosan a napokban megjelent egy gyönyörű kiadvány a mai Szarvasról. Az A/3-as méretű, névnapokkal, holdnaptárral, jegyzetelési lehetőséggel bíró naptárat Bakula János, Baksi adta ki. A lapokon természetesen a saját fotóiból összeállított képek válogatása latható.

– Sok esti felvételt válogattunk be a megújult városról, ami markánsan meghatározza a naptár hangulatát. A másik vonallal Szarvas talán legfontosabb turisztikai vonzerejére, a vízre, a Körösre fókuszáltunk. A képek közé bekerült néhány retrojellegű, ill. korábbi felvétel, mintegy kontrasztként és kedvencként. Ezek örök darabok a több mint húszéves fotósmunkáim közül, de beválogattunk egy levegőből készült fényképet is.

Arra a kérdésre, hogy miért vártak ilyen hidegvérrel a naptárszezon utolsó pillanatáig, Baksi elárulta, hogy az év végi ajándékszezonra időzítettek.

– Nem véletlenül időzítettük december közepére, ugyanis karácsonyi ajándéknak is szánjuk a szarvasiaknak, Szarvas szerelemeseinek, innen elszármazottaknak, a vidéken dolgozóknak és tanulóknak, ami talán egy kicsi kapcsot jelenthet számukra az otthonhoz amíg távol vannak.

A naptár megvásárolható a Líra Könyvesházban, a Zsapír papírboltban, a Kis-Árpád alatti Tourinform irodában és természetesen Baksi fotósboltjában, a Fuji Fotóban, de három darab felett ingyen kiszállítják az országon belül bárhová. Megrendelni az info@fujilabor.hu e-mail címen, vagy a 70/318-0022-es számon lehet.

Vélemény, hozzászólás?

685840 méter a tizedik 24 órás váltóúszáson

A Magyar Gazdaságért díjat vehette át Varga Mihálytól Fabó István