in , ,

Trefortos siker a világnapok versenyén

2014 októberében a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve 3 fordulóból álló őszi vetélkedősorozatot hirdetett a világnapokhoz kapcsolódóan Békés megye valamennyi általános iskolájában a 7. osztályos tanulók számára.

E felhívás a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola 7. osztályosainak egy kihívást jelentett! Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a kutatásba, öröm volt nézni, ahogy az osztály tagjai együttesen dolgozták ki az összes feladatot. Majd novemberben és decemberben is kíváncsisággal várták az újabb és újabb feladatsorokat, plusz feladatokat.

A minap kaptunk egy e-mailt, amelyben iskolánk csapatát a Makk Marci csapatot ünnepélyes díjkiosztóra invitálta a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

2015. január 20-án részt vettünk ezen az eseményen, ahol az az öröm ért bennünket, hogy a csapat III. helyezést ért el a megyében.

Gratulálunk a 7. osztálynak! További eredményes munkát kívánunk nektek, hiszen a tavaszi fordulón is megmérettethetitek magatokat!

Sutyinszky Zoltán

Földesi: M44 – Hinni akarok

Adamik Zsolt: Egy jó középszerrel már megelégednék