in ,

Akik nem csak beszélnek az egészségről

A várakozásoknak megfelelően a legtöbben dr. Horváth István és Szendi Gábor pszichológus előadására voltak kíváncsiak a március 7-én rendezett egészségnapon. A Szarvasi Életmód Egyesület mindent bevetett, hogy néhány órát mindenki az egészségére szánjon, így pl. ezúttal – a szakmai előadásoktól eltekintve – minden program ingyenes volt.

– Az egész napomat itt töltöttem – meséli az utolsó előadást követően Vérten Lajosné Júlia. Jó volna a hallottakat mind elraktározni, egy részét azonban biztosan megjegyzem. Szendi Gábor előadásából például kiderült, nem is olyan nagy baj, ha néha zsírosabb ételeket is megeszem, most már én sem bánom annyira.

A szervezők úgy látják, hogy meglepően nagy érdeklődés mutatkozott az alternatív gyógyászat, az asztrológia és az elsősorban lelki problémák orvoslására irányuló módszerek iránt. Ez utóbbi közé tartozott a ThetaHealing, amely a tudatalattink feltérképezésével segít megoldani a problémáinkat.

– Három éve foglalkozom ezzel a módszerrel, és már sok sikertörténetről tudok beszámolni – árulja el Kovács Adrienn terapeuta. Volt, akinek a víztől való félelmét sikerült megszüntetni, vállalkozásoknál több szerződéskötést, ügyfelet sikerült generálnunk, ill. januárban volt hét hónapos az első Theta-babánk.

Az utolsó nagy roham Szendi Gábor előadása időpontjában kezdődött meg. A paleolit életmód hazai szakértőjének gondolataira mintegy kétszázan voltak kíváncsiak, többen közülük jegyzetfüzettel felvértezve érkeztek.

– A magyar nép életében forradalom következne be, ha mindenki áttérne a paleora – szögezi le a szakember tanácsadással egybekötött dedikálás után. A paleolit étrend ugyanis nem csak egyszerűen megelőzi a civilizációs betegségeket, hanem a visszafordíthatatlan elváltozásoknál is tüneti enyhülések jelentkeznek. Bevezetése minden esetben fogyással jár, a vérnyomás és az ízületi problémák megszűnnek, a kettes típusú cukorbetegség eltűnik, sőt, lassítja az előrehaladott rák továbbterjedésének a folyamatát.

Az egyesület a kiemelt naptól függetlenül is várja az egészség iránt elkötelezett érkdelődőket. Legközelebb március 27-én, 17 óra 30 perctől tartanak egy nagyobb megmozdulást a Cervinus Teátrumban, amikor a „Kötelező helyett VÁLASZTHATÓ” mozgalom aktivistái beszélnek a védőoltások magyarországi rendszerének reformjáról.

Vélemény, hozzászólás?

Megjelent édesanyja házában, ahol erőszakosan viselkedett. Őrizetbe vették

A jövő Békésszentandrása