in , , ,

Teltházat vonzott a musical-válogatás a Vízi Színházba

Hétfőn este Paluskáné Udvarhelyi Judit, Szarvas Város aljegyzője majdnem teltházat köszönthetett a Vízi Színház deszkáiról, a Békéscsabai Jókai Színház művészei előadásában „Dal a víz fölött” idei első előadásán. Nagy Róbert rendezésében és szervezésében az elmúlt évben már ízelítőt kaphattunk a Jókai Színház fiatal művészeinek tolmácsolásában népszerű musical-részletekből, amely összefoglaló címe: LOM azaz Land of Musical. A Jókai színpadán havonta új előadásokkal kerültek megrendezésre a musical és filmdalok gyöngyszemei az elmúlt évadban. A hétfő esti előadás címe: „Csak szerelem”. Sajnos nem kaptam listát az elhangzott művekről, így csak Paluskáné Udvarhelyi Judit bevezetőjében említett művek felsorolását tudom leírni. Ezek szerint az Operaház fantomja, a Rudolf, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a REM, a Volt egyszer egy csapat és a Nyomorultak című musicalek részletei csendültek fel.

Liszi Melinda felvette a Kabaré konferansziéja jelmezét és végig vezette a közönséget a közel másfél órás előadáson, szöveggel, énekkel, tánccal keretet adva a varázslatnak. Finoman, szépen, elegánsan, visszafogottan, gyönyörű énekhanggal, bele-belefolyva az éppen színpadon zajló eseményekbe. Legütősebb a Kabaré egyik dala volt. Az este Liszi Melindáé volt, még akkor is, ha társai is kiválóan teljesítettek.

A további fellépő művészek, akik szintén kitettek magukért, Balázs Csongor, Bíró Gyula, Gábor Anita, Kisfaludy Zsófia, Köböl Lilla, Nagy Róbert, és Tatár Bianka akik hangjukkal varázsolták el a közönséget. A kis csapat szívet melengető estét varázsolt a Vízi Színház színpadára. A dalok között, közben tánckar színesítette az énekesek előadását. A tánckar tagjai végig asszisztálták, – nem is akárhogyan – a színészek előadását. A táncosok között ott volt Mlinár Péter és Litauszky Enikő is.

A közönség hosszú percekig ünnepelte a közreműködő szín- és táncművészeket.

Fotó: Babák Bence

Vélemény, hozzászólás?

Földesi: Ne legyen a városban diszkrimináció és szegregáció

A búzatermesztésről tanácskoztak a Tessedik Campuson