Connect with us

Oktatás

Sikeresen mozdultunk a Mobilitás rajzpályázatra

Buczkó Ágnes

Iskolánk, a GySzC Székely Mihály Szakképző Iskolája és Kollégiuma sok pályázati és versenylehetőséget biztosít diákjainak. Szívesen támogatjuk a plusz munkát, tanulást felvállalókat a különféle megmérettetéseken való sikeres szereplés érdekében.

A 2015. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap kreatív pályázati kiírását még az elmúlt tanév végén kaptuk meg Szarvas város Önkormányzatától. Örömünkre Buczkó Ágnes 12. évfolyamos fodrász szakiskolás tanulónk benevezett alkotása eredményesen szerepelt a pályázaton. Beadott rajzán a környezetkímélő és közösségi közlekedési formákat emelte ki.

A díjátadó ünnepség Mogyoródon, a Hungaroring Sportpályán került megrendezésre szeptember 18-án, ahová a díjazott pályázó mellett mentorpedagógusa, Bakulya Anna is meghívást kapott. A szakmai zsűrinek közel 1400 rajzból, festményből kellett a legjobbakat kiválogatnia. Öt kategóriában hirdettek eredményt. Ági az értékes MP4 különdíját Becsey Zsolt közlekedéspolitikáért felelős helyettes államtitkártól vehette át.

Az egész napos ünnepi rendezvény keretén belül lehetőség volt a Hungaroring tanpályát is megismerni, érdekes szimulációs játékokat kipróbálni. Így a kiemelt díj mellé érdekes élményeket is szerezhettünk.

Bakulya Anna rajztanár

Népszerű

Újra dobogón a szarvasi gyorsírók

Oktatás

Simon István Tamás kancellár, Babák Mihály polgármester, Kovács Zsuzsanna főigazgató, Dankó Béla országgyűlési képviselő és Ozsváth Zsuzsanna a Székely kollégiumának ünnepélyes átadóján (Fotó: Babák Zoltán) Simon István Tamás kancellár, Babák Mihály polgármester, Kovács Zsuzsanna főigazgató, Dankó Béla országgyűlési képviselő és Ozsváth Zsuzsanna a Székely kollégiumának ünnepélyes átadóján (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a Székely megújult kollégiumát

Oktatás

„LURKÓMOZGATÓ” a Gyakorlóban

Oktatás

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2015. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Connect