in ,

Lezárt ügy: vasvillával fenyegette édesanyja adósát

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki ismerősétől követelte, hogy adja meg azt az összeget, amivel édesanyjának tartozik.

A Szarvasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy szarvasi férfi ellen, aki 2015. június 6-án Szarvason, a Rákóczi utcában megfenyegette ismerősét. A mozgáskorlátozott férfi több alkalommal kért kölcsön H. László édesanyjától és a kapott összeget a megbeszélt időben nem fizette vissza. A gyanúsított az egyik sörözőnél ment oda a kerekesszékkel közlekedő ismerőséhez és egy vasvillával a kezében szólította fel arra, hogy adja meg a tartozását. Azzal fenyegette meg édesanyja adósát, hogy ha nem adja vissza a pénzt, őt és a családját is leszúrja. A gyanúsított nem bántalmazta az egyébként védekezésre képtelen férfit, a fenyegetőzést követően továbbment. A 41 éves H. Lászlót a rendőrség önbíráskodás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A történteket követően elrendelt nyomozást a Szarvasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya 2015. október 2-án lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. október 5. 14:34

A Szabados-Tóth család koncertje a múzeumban

Figyelj magadra! Az időben felfedezett mellrák legyőzhető