in , ,

A KOLBÁSZ-TAN-SZÉK sikerei a Szarvasi Töltöttkáposzta-főző és Kolbászkészítő Versenyen

2015. október 10-én városunkban megrendezésre került a IX. Idénynyitó disznótor, melynek házigazdája az előző évek hagyományaihoz híven Sági Szilárd volt. Az idén a program népszerűségének köszönhetően 31 csapat nevezett.

Intézményünk, a Gyulai SzC Székely Mihály Szakképző Iskolája és Kollégiuma ismét benevezett a versenyre. A vendéglátás munkaközösség tagjai úgy döntöttek, hogy saját maguk vesznek részt az említett rendezvényen. Így a vendéglátás munkaközösség tanárai az intézmény nevében a KOLBÁSZ-TAN-SZÉK csapatnévvel indultak neki a megmérettetésnek. A csapatunk, a hagyományokat megtörve, az idén nem töltött káposzta készítésével rukkolt elő, hanem kolbászt készítettünk. A friss kolbász kategóriában III. helyezést értünk el. Emellett finomabbnál finomabb süteményekkel, szilvapálinkával és tavalyi száraz kolbásszal vártuk a zsűri tagjait. A hosszú versenynapot vidáman, jókedvűen töltöttük, remekül éreztük magunkat.

Különdíjként elhoztuk Tomasovszki András pénzbeli támogatását, aki a Mokka Delicates Bistro tulajdonosa és egyben vezetője. Köszönjük támogatását!

Továbbá köszönjük a rendezvény főszervezőinek a hangulatos napot, valamint a zsűri lelkiismeretes munkáját. Nem lehetett könnyű feladat a sok-sok finomságot végigkóstolni és megtalálni a legfinomabb ételeket.

Gratulálunk a vendéglátás munkaközösség tanárainak a szép eredményhez és intézményünknek köszönjük a részvételi lehetőséget.

A csapat tagjai voltak: Sutyinszkiné Pljesovszki Mária, Molnár Mihály, Borbély Tünde, Balás Péter, Tusjak György, Surina Nóra és Kasikné Terényi Mónika pedagógusok.

Kasikné Terényi Mónika vendéglátás munkaközösség-vezető

Állati nap a Körösvölgyi Látogatóközpontban

Tanulás és sport