in , ,

Megindult a forgalom Szarvas és Nagyszénás között

Frissítés

Halálos közúti közlekedési baleset helyszíni vizsgálata miatt volt teljes útlezárás Békés megyében, a 4404-es számú úton.

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos közúti közlekedési baleset történt Békés megyében, a 4404-es számú út Szarvas és Nagyszénás közötti szakaszán. Két személygépkocsi ütközött össze, az egyik autó vezetője a helyszínen életét vesztette. Utasa és a másik gépkocsi vezetője megsérültek. A rendőrség a baleset körülményeinek helyszíni vizsgálatát befejezte, a teljes útlezárást 2015. november 13-án 16 óra 35 perckor feloldotta. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. november 13. 16:47

Halálos közúti közlekedési baleset Szarvas és Nagyszénás között – teljes útzár

Két személygépkocsi ütközött össze a Szarvas és Nagyszénás közötti 4404-es úton (a Régimódi után). A balesetben egy személy életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta.

Békés megyében, a 4404-es számú úton, Szarvas és Nagyszénás között 2015. november 13-án 10 óra 50 perc körüli időben közúti közlekedési baleset történt. Két személygépkocsi ütközött össze, a baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk alapján az ütközésnek további két sérültje van. A rendőrség a baleset körülményeinek helyszíni vizsgálata miatt az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Csabacsűd felé terelik.
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. november 13. 11:32

Dankó Béla: Minél hamarabb, minél jobb út épülhessen

Jótékonyság RETRO köntösben