Connect with us

Oktatás

Benkások az Uniqa Lovas Világkupán

Fantasztikus show műsorban volt része annak a 31 főnek, akik november 27-én korán reggel buszra szálltak, hogy  Budapestre utazzanak. Nagy várakozással indultunk el, hiszen a többség még nem vett részt ilyen lovas programon. Milyen lesz? Nem lesz unalmas, nem lesz hosszú? Kavarogtak a gondolatok a fejünkben. De amint beléptünk a nézőtérre el is szállt minden kételyünk és szinte órákon át izgatottan figyeltük az előttünk játszódó eseményeket. Villámgyors, szebbnél szebb lovak, ügyes hajtók, bátor tornászok szórakoztattak bennünket. A technikai szünetekben természetesen megjelent Muki is a gyerekek nagy örömére.

Fogathajtó Nagydíj, Díjugrató Nagydíj, Nemzeti Gyerek Lovas Nap, lovas szakági bemutatók, külföldi és hazai világszámok és  látványos lovas akrobatika került fel ezen a napon a palettára a Papp László Sportarénában.

Köszönjük a lehetőséget Mojzsisné Lapatinszki Erzsébetnek, aki a belépőjegyeket  biztosította tanulóink számára.

Védőné Dobrotka Edit

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Újratervezés

Oktatás

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Szántosi Dávid (Forrás: Benka) Szántosi Dávid (Forrás: Benka)

Benka: Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2019

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect