in , ,

Paprikás hangulatú mérkőzésen nyert a Hunyadi

Virág Imre második, a Hunyadi harmadik gólja
Virág Imre második, a Hunyadi harmadik gólja

A 2015/16-os labdarúgó szezon 23. fordulójában Bucsa együttesét fogadta otthonában a Hunyadi. Az első félidő 7. percében egy büntetőből Virág Imre révén szerzett vezetést a Hunyadi. Folyamatosan támadtak a hazaiak, de a 22. percben Komróczki Szabolcs gyakorlatilag az első kontrából kiegyenlített. Koppányi Péter a 38. percben biztosította, hogy a félidőre előnnyel mehessen a Hunyadi.

A második félidőben meglehetősen paprikássá vált a hangulat. A Hunyadi továbbra is nyomott, de a vendégek egyre többször jutottak el Légrádi Attila kapuja elé.

Kemény belépőkkel tördelték a szentandrásiak lendületét a bucsaiak, de Modes játékvezető nem akart belenyúlni a meccsbe egy pirossal. Öpi többször a stoplik alatt kötött ki, de a többieknek is oda kell majd figyelni a mezek mosásánál a beléjük tört fűre.

Öpi az 56. Koppányi pedig a 65. percben szép akciógólokkal vette be a vendégek kapuját, ezzel beállították a 4–1-es végeredményt.

A 23. forduló utána a Hunyadi azonos ponttal, de kevesebb lőtt góllal stabilan a tabella második helyén várja a szombatot, amikor a majd feleannyi ponttal a 6. helyen álló Békésre látogat.

Békésszentandrási HMSE–Bucsa SE 4–1 (2–1)

Megye II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békésszentandrás, 150 néző. V.: Modes. Békésszentandrás: Légrádi – Borgulya, Kovács N., Kiss L., Sonkoly – Sajben (Tasi), Virág, Rácz A. (Dernovics), Lovas (Dernovics) – Kasnyik, Koppányi (Kiss T.). Edző: Varga László. Gól: Virág (9., 55.), Koppányi (40., 65.), ill. Komróczki (22.). Jók: Borgulya, Kiss L., Virág, Rácz A., Koppányi.

Varga László: – Megérdemelten győztük le a lelkes Bucsát.

Vélemény, hozzászólás?

Litauszki Gábor

Belobbant a Petróleum: Megjelent Litauszki Gábor első kötete

Földesi Zoltán

Földesi: Tényleg ilyen országot szerettek volna Önök?