in , ,

Ahogy a gyakorlós mondás mondja: “Jobb ma egy Vacskamati, mint holnap három…”

Minden évben Bíró Gyula tanárforma dramaturgiájával és rendezésében negyedik, ötödik osztályosaink állítanak színre egy-egy mesejátékot, színdarabot. A tavalyi év Soványító palacsintája, A nagyszabású költői verseny, Dr. Zirzurr fogorvosi kezelése, Vacskamati virágját követően egy kis változtatott produkciót láthatnak a művészeti délután nézői, tisztelegve a szarvasi mozi előtt, film formájában mutatkozik be a negyedik osztályosok förgeteges tempójú csapata. A vidám siserehad produkciójában Lázár Ervin meséjét mutatja be a GFF SZGYÁI Super Movie Studio.Forgalomba hozza és forgalomba nem hozza a VIP Körös Film. A reggeli sajtó már a premier előtti vetítést követően a következőket írta, idézet: The Times: meglepően Gyakorlós, Magyar Idők: Időtlenül időszerű alkotás, Filmkritika: Sajátságos színpadiassága, természetközelisége, átütően képviseli a magyar filmgyártás minden erényét.

Nézőszám: 650 fő, Szarvasi Mozi​

A Magyar Filmalap premier előtti vetítése után bejelentette, hogy mesefilmjáték kategóriában Magyarországot a 2017. évi Oscar jelölésen nem képviselheti más, mint a GFF SZGYÁI Super Movie Studio “Gyere haza Mikkamakka, mert jönnek a Pomogácsok című filmeposza.”
Önök kedves nézőink azon kevés szerencsések közé tartoznak, akik rendelkeznek jeggyel a film megtekintéséhez, hiszen a reggeli tőzsdeindex jelezte, hogy a Cinemax összes kasszáját ostromolják a tőzsde index lekonyult, és mindenki minden ingó és ingóságát be szeretné fektetni mozijegybe, hogy láthassa, érezhesse, tapinthassa produkciós irodánk legújabb alkotását.

A rendező a kora reggeli órában az Oscar jelölés hallatán köszönetet mondott édesanyjának, a devianciáját eltűrő gyermek, tanári, és egyéb közösségeknek.

Közösen számoljunk vissza, hunyjanak ki a fények: 10, 9,8,7,6…….. és show time!

Bíró Gyula

Módszertani szakmai nap és regionális tanácskozás Szarvason

Bagi Lacié a nap képe a NASA-nál