in , ,

Látványos programokkal várta a gyerekeket az állatpark

Gyermeknapi program zajlott vasárnap a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban. A látogatóközpont mögötti tér már a nyitást követően megtelt gyerekekkel, ahol egész napos pónilovaglással, valamint kecskékkel és kisnyulakkal egy állatsimogató is várta az érdeklődőket.

– Nagyon sok színes dologgal készültünk kimondottan a gyermek közönség számára. Tavaly is nagy érdeklődés kísérte ezt a programunkat, és az idén is sok mindennel szerettünk volna kedveskedni a gyerekeknek – mondta Körömi Krisztina, a látogatóközpont vezetője.

A délelőtt sztárvendége Tóth Gábor volt, aki szelíd vadállataival kápráztatta el a gyerekeket. Programjában volt egér, patkány, görény, nyest, egy borz, és Boróka, a 13 éves róka, aki egy, a délszláv háborúról szól filmben szerepelt Richard Gere-rel. Bemutatóját egy menhelyről kihozott kutya mutatványaival zárta.

A délelőtt folyamán egy rókákkal kapcsolatos állatos bábelőadásra is sor került, hiszen az egésznapos program címe is az volt: “Fürge róka lábak”. A délután folyamán filmvetítésekkel egy kis mozizással várták a gyereket. A budapesti Filmdzsungel Stúdió filmjeit, A budapesti vadont és a Szafari a nagyvárosban címűt vetítették le.

Nagyon sok szabadtéri játékkal is készültek az érdeklődők számára a látogatóközpont munkatársai. A téren óriás szappanbuborékokat lehetett fújni, illetve a park állandó látványossága, a Kölyökzug játszótér is várta kicsiket. A délután folyamán bemutatták az állatpark legújabb lakóját a fiatal jávorszarvast is.

A vendégek csupán két szinglit engedélyeztek a hazaiaknak

Ismét nagyarányú győzelmet aratott a Csabacsűd