in , , ,

„Az éjjel soha nem érhet véget…” – ismét focitábor a Benkában

2017. június 26 és 30. között iskolánk – a rendkívül változatos programok mellett – otthont adott idén is focitáborunknak. Hétfőn reggel több mint harminc alsós kisdiák érkezett hozzánk izgalommal, hogy ezen a héten minden mennyiségben rúghassák a bőrt. Korcsoportokra bontva alakítottuk a csapatokat, így az első korcsoportos tanulókkal (1-2. osztály) Valastyán Balázs, míg a második korcsoportos tanulókkal (3-4. osztály) Farkas-Gergely Arnold tanár úr foglalkozott. A létszámra való tekintettel a programok az Erzsébet ligeti sporttelepen kerültek megrendezésre. A napi programok változatosak voltak: a kapura lövések, illetve a két kapus, egymás közötti játék mellett bójás gyakorlatok, sorversenyek, labdás feladatok szerepeltek a repertoárban. A gyerekek ezeket a feladatokat hatalmas lelkesedéssel hajtották végre, s legalább ilyen hévvel vetették bele magukat az egymás közötti játékokba is. Délutánonként különböző „vizes” programokkal színesítettük táborunkat. Hétfőn sárkányhajózhattak a gyerekek, valamint fürdőzésekkel hűthették le magukat az ifjúsági táborban, illetve a szarvasi szabad strandon, szerdán délután pedig közös fagyizás volt terítéken.

20170708-Foci.1A hetet – a nagy létszámnak köszönhetően – egy ötcsapatos „MiniTorna” megrendezésével koronáztuk meg, melyen sportszerű küzdelmekben, izgalmas meccsek után mindenki egy saját, egyénre szabott futballista-kártyával gazdagodott.

Úgy véljük, táborunk idén is sikeres volt, éppen ezért jövőre folytatjuk ezt a tavaly megkezdett hagyományt!

Ezúton is szeretnénk megköszönni az iskola vezetésének a támogatást, Petykó Mária pedagógiai asszisztens egész heti segítségét, valamint iskolánk két volt tanulójának, Megyik Róza Pannának és Farkas Bencének a diákszolgálatot.

Farkas-Gergely Arnold Zoltán és Valastyán Balázs

Tatár Bianka és Gulyás Levente

Összhangban Tatár Bianka és Gulyás Levente

Jakab István és Babák Mihály

Hatalmas érdeklődés a XX. Aratónapon