in , , ,

„Rendesen” kitáborozták magukat a Gyakorlósok!

A gyakorlósok nyári tábora 14. alkalommal szerveződött, ezúttal Balatonrendesre.  Az alsó tagozatos diákjaink számára számos csodát, élményt, kalandot, mókát, kacagást nyújtottak az öt nap programjai.

Megcsodálhatták a 15 kamionnyi kockából megépített óriási LEGO kocka kiállítást, kipróbálhatták az óriás interaktív építményeket, de saját elképzelésüket is megvalósíthatták a kiállítás Fun Park részében.

Kedden a szikrázó napsütés egész napra a Balaton partra csalogatott bennünket. Úszás, pancsolás, ugrálás, homokvárépítés töltötte ki a napot.

A gyerekek leginkább a szerdai napot várták, amikor Patcára, a Katica Tanyára látogattunk. Az élményparadicsomban számos szabadidős tevékenységre nyílt lehetőségük, melyek közül a hatalmas kánikulában a vízi vidámpark nyerte el legjobban a tetszésüket.

Csütörtökön megmutatta a Balaton a haragosabb arcát, melyet nagyon élveztek a gyerekek, a parton állva várták a hullámok kicsapódását. Az utolsó két napon látogatást tettünk a Festetics kastélyba és a Tihanyi Bencés Apátságba.

A gyerekek sosem rejtik véka alá véleményüket, megtették ezt most is. Az öt napot így summázták: „Zsuzsi néni! Ez volt eddig a legjobb tábor!” Mi öten kísérő pedagógusok pedig rendkívül boldogok vagyunk ilyenkor, mert mindig sikerül überelni azt, amiről korábban azt gondoltuk, hogy felülmúlhatatlan.

Koppányiné Langó Zsuzsanna táborszervező

Vers a víz mellett – a Turulban

Felvidék állva ünnepelte a Cervinus Teátumot