Connect with us

Sport

Luigi: Vártuk ezt a győzelmet

A tavalyi szezont látva, semmi kétségem nem volt afelől, hogy a Csabacsűdi GyLSE ott lesz egy osztállyal feljebb is a dobogón. A csapat összetétele alig változott, ehhez képest a játékuk –nézői szemmel– hatalmasat. A magabiztosság látszata még nem jön le a szurkolók felé, de Endrefalvi Erik 26. percben esett góljával végre megnyerte harmadik megye II-es mérkőzését a Csabacsűd.

“Vártuk ezt a győzelmet”, kezdte a vasárnap délutáni Bucsa SE elleni mérkőzésük utáni összefoglalóját Sonkoly Lajos.

– Nem voltam kétségbeesve, hogy két vereséggel indítottunk, mert úgy gondolom, hogy két jó csapattal indítottunk. Talán az első meccs a fájóbb, hogy hazai pályán vereséggel mutatkoztunk be a megye II-ben. Mindkét mérkőzésből nagyon sokat tanultunk – állítja a csabacsűdiek vezetőedzője.

Hét közben megfelelő munkát végeztek a srácok, mondta, biztos volt benne, hogy meg lesz az eredménye. Igaza lett, ennek köszönhetően bejegyezték az első pontokat a nevük mellé a tabellán.

– Jó úton haladunk – jelentette ki Luigi. – Igaz, a felkészülés vége kicsit gyengébbre sikerült, és így a bajnoki fordulókon voltunk kénytelenek javítani a hibáinkat. Az első mérkőzésen próbáltunk kezdeményezni. Azzal vertük meg magunkat, hogy rohantunk, és kontrákból kaptunk ki. Ma nagyon fegyelmezetten visszaállt a csapat, szépen építették fel a támadásokat.

Csabacsűdi GyLSE – Bucsa SE  1–0 (1–0)

Csabacsűdi GyLSE : Hudák Roland – András Attila Xavér, Nyemcsok Mihály, Szabó Ferenc, Hraskó Tibor (58’ Viszkok Gábor) – Kasik Márk (75’ Mochnács Tamás) – Sándor János, Sovány Pál, Gilik Attila (70’ Viszkok Csaba), Bertók Gergő – Endrefalvi Erik (44’ Bobvos Richárd (90’ Fabó Bence))
Vezetőedző: Sonkoly Lajos

Jók: Nyemcsok, Szabó, Hudák, Sándor, Bertók

Népszerű

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs) A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Pokoli melegben zajlott a 3. forduló

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect