in , ,

Frankó Pál a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének új elnöke

Frankó Pál
Frankó Pál

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) szeptember 23-án, szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Budapesten.

A közgyűlésen Frankó Pált választották meg a Szövetség új elnökének, az elkövetkezendő három évre szólóan.

Frankó Pál 2007 óta tagja a Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesületnek, magánszemélyként több mint 10 éve foglalkozik falusi turizmussal. Az elmúlt években aktívan részt vett a békés megyei szervezet működésében 2008-2010 között egyesületi elnökként, majd 2010-től egyesületi titkárként. 2008 óta a FATOSZ hivatalos Békés megyei falusi szálláshely minősítője, közreműködött az NGM „Napraforgó” védjegy kidolgozásában. Számos turisztikai egyesületben megalapításában és munkájában vett részt az elmúlt években, alapító tagja a Körös-menti TDM Szervezetnek.

A FATOSZ tisztújító közgyűlésén a hat tagú elnökségnek a fele cserélődött ki, így egyszerre érvényesült a folyamatosság és a megújulás szándéka. Az elnökség tagja lett Darabos Ferenc, Fekete Mátyás, Juhász Józsefné, Koroknai Béla, Lengyel Istvánné és Szabó Géza. A Szövetség korábbi elnöke, Szalók Csilla a Stratégiai Tanácsadó Testület elnökeként segíti tovább a szövetség munkáját.

Rendkívüli megyegyűlés – projektjavaslat benyújtásáról döntöttek a képviselők

A vak lány, aki tisztábban lát a látóknál