in , ,

Tegyen egy virtuális túrát (is) a Körösvölgyi Állaparkban!

Mostantól a googlemaps segítségével bárki tehet egy virtuális sétát a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában. S ha megjön a kedve, természetesen személyesen is szívesen látjuk vendégeink között!

Igazgatóságunk 2014-ben nyitotta meg a szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Állatparkot, melyben több mint ötven, a Kárpát-medencében honos állatfaj egyedeit mutatjuk be. A park népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen látogatnak el hozzánk. Olyan ritka állatfajokat is láthatnak itt, mint a jávorszarvas, vagy az európai bölény. Hétezer literes akváriumrendszerünk szintén sokak figyelmét felkelti.

Aki még nem látogatott el hozzánk, annak kedvcsinálóként figyelmébe ajánljuk a googlemaps alkalmazást, melynek segítségével 3D-ben tehet egy sétát az állatpark lakói között. Bízunk benne, hogy a szép környezet, az esztétikus kialakítás és természetesen a felvételeken felbukkanó kedves állatok látványa sokakat arra ösztönöz majd, hogy családjukkal, barátaikkal ellátogassanak hozzánk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Körösvölgyi Állatpark idén a szokásosnál tovább, egészen november 5-ig tart nyitva. Az utolsó napon,,Szunnyad a park” elnevezésű szezonzáró rendezvényre várjuk a látogatókat. Közösen készítünk majd töklámpásokat és madáretetőket, lesz vezetett állatparki túra és meglepetés programokat is tartogatunk vendégeinknek.

Kellemes nézelődést!
http://www.kmnp.hu/index.php?pg=news_179_3625

Horthy István Duzzasztómű

75 éve adták át a szentandrási Horthy István Duzzasztóművet

Éjszakai küldetésen a Pepi-kertben