in , , , ,

Gallicoop: régi munkáltató, új munkahely

Folyamatos fejlesztés, termelésbővítés folyik a több mint ezer főt foglalkoztató Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.-ben minden téren. A fejlődéshez folyamatosan humán erőforrásra van szüksége a Gallicoopnak, árulta el Szűcs Attila, a cég humán erőforrásokért felelős menedzsere.

Amit lehetett, a legmodernebb technikával, húsipari berendezésekkel, gépekkel, eljárásokkal, technológiákkal automatizáltak. A további gépesítés már a minőség rovására menne. Ehhez szükség van a megbízható munkaerőre. Jelenleg is zajlik a munkaerő felvétele szarvas legnagyobb foglalkoztatójánál, tájékoztatott a szarvasi cég HR menedzsere.

– Tudni kell azt, hogy a húsipar nem egy könnyű munka, viszont megfizetjük az embereknek a munkáját, minőséget várunk el, de e mellé stabil, biztos megélhetési lehetőséget adunk a dolgozóinknak – jelentette ki Szűcs Attila.

Télen, nyáron, tavasszal, ősszel, mindig munkát tud nyújtani a dolgozóinak. Nem idénymunka jellegű a foglalkoztatás. Biztos megélhetést ad a dolgozóinak, minden munkával töltött időt, túlórát, műszakpótlékokat pontosan elszámol. Egy, kettő és három műszakos munkarendben lehet dolgozni. A munkaidőbeosztás szempontjából is változatos, megtalálhatja a dolgozni kívánó ember azt, ami a számára a legmegfelelőbb, foglalta össze a pulykafeldolgozó által kínált munkakörök előnyeit.

A Gallicoop fogad gyakornokokat, duális képzésben gyakorlati helyet biztosít, emellett várja diplomások, szakmunkások, betanított munkások jelentkezését is.

– Aki szeretne dolgozni, mi biztosan tudunk neki lehetőséget biztosítani – Fejezte be a Gallicoop humán erőforrásért felelős kollégája.

(X)

Podani Milán a Divízió 1-ben is jól zárta az idényt

Szemerédi Bernadett és Széplaky Géza

Hotel Menthol Szarvason: Klipszként Szemerédi Bernadett, Prézly, a miniszterként Széplaky Géza