in , , , , ,

Dankó Béla a Fidesz jelöltje Békés megye 2. számú választókörzetében

Dankó Béla
Dankó Béla

Kedden döntött a Fidesz országos választmánya – több Békés megyei választmányi tag részvételével – Budapesten az áprilisi parlamenti választás kormánypárti egyéni képviselőjelöltjeinek névsoráról, a 106 egyéni képviselőjelöltről. Békés megyében egy helyen történt változás, Vantara Gyula helyett Herczeg Tamás folytatja a megkezdett munkát.

Békés megye képviselőjelöltjei az 1. számú választókerületben, Békéscsabán Herczeg Tamás, a 2. számú választókerületben, Békésen Dankó Béla, a 3. számú választókerületben, Gyulán dr. Kovács József, a 4. számú választókerületben, Orosházán Simonka György a jelölt. Dankó Béla, dr. Kovács József és Simonka György most is választókerületük országgyűlési képviselői, Herczeg Tamás jelenleg Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselőtestületének tagja, térségi tanácsnoka, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese. Az országos választmány Békés megyei küldöttei egyhangúlag támogatták az országos választmány döntését, hiszen olyan jelöltek kerültek megválasztásra, akik körzetükben és Békés megyében is a lehető legtöbbet tudják tenni az itt élő emberekért.

Megyei képviselőjelöltjeink készen állnak arra, hogy azt a politikát folytassák, amellyel Magyarország az elmúlt években sikeressé vált. A határ menti Békés megyében különösen fontos, hogy megvédjük a migrációtól Magyarországot. Megvédjük és tovább vigyük egyik legfontosabb eredményünket, a családok támogatását. Tovább fogunk dolgozni a teljes foglalkoztatás eléréséért, a bérek további emeléséért.

Békéscsaba, 2018.01.017.

Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége
Simonka György elnök, Erdős Norbert, Hanó Miklós, Tolnai Péter, Zalai Mihály alelnökök

A színház házhoz jött, avagy Bolond Istók a Vajdában

Molnár András, a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. gyárigazgatója, Babák Mihály polgármester és Erdélyi István, a Gallicoop Zrt. elnök-vezérigazgatója (Fotó: Babák Zoltán)

Változatlan a dobogó: Ismét köszöntötték Szarvas legnagyobb adófizetőit