in , ,

A Szolnok elleni győzelemmel nyitották a tavaszi idényt női kézilabdázóink

Győzelemmel debütált hazai pályán a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata, amely az első negyedóra nehézségei után magabiztossá vált, és ennek az újonc Szolnok itta meg a levét. Száva Flórián együttese ezzel tovább üldözi a listavezető Algyőt, amelyet a Gyomaendrőd sem tudott feltartóztatni.

Szarvasi NKC–Szolnoki KCSE 38–21 (19–14)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 70 néző. Vezette: Kovács G., Papp B. Szarvas: Juhos – KOVÁCS B. 7, Balogh V. 3, SZABÓ T. 9 (1), RAFFAI-SUCH 7 (4), HAJDU 7, Bagi 2. Csere: KASIK (kapus), Ábrahám, Gábor 1, Mester 1, Olasz 1, Nyerges, Trnyik, Tasgyik. Edző: Száva Flórián. A Szolnok legjobb góldobói: Óvári 10, Duca 4. Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 5/3.

Kezdetben Óvárit nem tudták semlegesíteni a szarvasiak, így még a 12. percben is a vendégek vezettek (7–9). Száva edző időt kért, kapust cserélt, ami hamarjában éreztette jótékony hatását. A 16. percre 10–9-re fordult az eredmény, és innen már a hazaiak irányították a mérkőzést. A pihenőt követően a házigazdák gyors gólokkal tízre növelték az előnyüket. A látogatók elfáradtak, a szarvasiak ifjú cseresora pedig még rá is tett erre. Újoncot is avatott az NKK, az ifjúsági korú Nyerges Adél első felnőtt mérkőzésén léphetett pályára.
Száva Flórián: – Az első tíz percet átaludtuk, utána viszont úgy játszottunk, ahogyan kezdettől kellett volna.

Ifi: Szarvas–Szolnok 34–11.

Ny. M.

Vádemelést javasol a rendőrség az öt lopással vádolt szarvasi fiatal ellen

Borult a papírforma Csabacsűdön