Connect with us

Sport

Nem tudta pontra váltani második félidei mezőnyfölényét a Hunyadi

A Mezőberényi LE-t fogadta tegnap otthonában a Hunyadi. A döntetlenre végződött mérkőzésen mintha egy kicsit bizonytalanul játszottak volna a szentandrásiak. Ennek talán az egyik oka az lehetett, hogy a kapuból szolgálati okok miatt hiányzott Légrádi Attila. Egy darabig tanácstalanul néztem, mire végül Pisze sietett a segítségemre, hogy az, aki annyira hasonlít Lovas Attilára, tényleg Lovas Attila, csak nem 7-es számmal a hátán, hanem 1-essel.

Talán emiatt a meglepő kapusváltásnak köszönhetően a Hunyadi kicsit visszahúzódva játszott egészen a második félidő feléig, ahonnan kezdve a berényiek alig-alig jutottak át a felezőn, de a passzok többsége elakadt a berényiekben. Voltak nagyon ígéretes megmozdulások, amik közül talán Tasi Norberté volt az egyik legszebb, amikor az alapvonalon úgy fűzött át két berényi védőt, hogy már csak Lestyán Norbert kapussal állt szemben. A nulla szögből sajnos nem sikerült a hálóba juttatni a labdát. A berényi térfelet figyelő partjelzővel összenéztünk, és egyszerre szakadt ki belőlünk, hogy ezt nagyon szépen megcsinálta.

A mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.

Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 0–0 (0–0)

Békésszentandrási HMSE: Lovas Attila – Kozák Balázs, Szabó Máté, Borgulya János, Tasi Norbert – Sajben Gábor, Lós István, Bódai Nándor, Pásztor Dávid – Gulyás Ádám, Virág Imre
Edző: Varga László

VL: A mai nap mélyen tudásunk alatt játszottunk, erőlködtünk, a középpályán gyenge teljesítményt nyújtottunk, ezért lett döntetlen az eredmény.

Népszerű

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizennyolcan a Hunyadi első edzésén

Sport

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect