in , , ,

Nyugodt tempó a szomszédvárak találkozóján

Szomszédvári mérkőzéshez képest egyáltalán nem volt paprikás hangulatú a Békésszentandrási HMSE – Csabacsűdi GyLSE tegnap délután játszott mérkőzése. A csabacsűdiek talán beletörődtek az 5. helybe, a Hunyadinak meg mérkőzés közben jött a hír, hogy Doboz veri Okányt, így az a vonat elmenet, hogy egy jövőheti ki-ki mérkőzésen dönthessék el a bajnoki cím kérdését.

Nem volt egyszerű mérkőzés, mondta a mérkőzés után Virág István. A Hunyadi edzője nélkül volt kénytelen pályára lépni. Bódai Nándor a bokasérülése miatt nem tudta vállalni a mérkőzést. Az ifiből Tasi Kristóf segítette ki a nagycsapatot, így tudtak két cserével kiállni a Csabacsűdi GyLSE ellen.

Gulyás Ádám szabadrúgásból a hazaiak szerezték meg a vezetést. Erről a gólról Sonkoly Lajos, a vendégek játékos-edzője is elismerően nyilatkozott, majd Lós István büntetőjével 2-0-lal zárult a félidő.

A Hunyadi a szünetről nem jött ki az öltözőből. Egy 49. percben megítél büntetőből Nyemcsok Mihály tudta partibahozni a csabacsűdieket (2–1). Pár percre rá Virág biztosította be a kétgólos, biztosnak tűnő előnyt. Lós küzdött meg a labdáért a jobb szélen és adta középre Öpinek, akinek volt ideje megnézni, hogy lője el Wéber Csaba mellett (3–1).

Újabb három perc múlva Kozák Balázs bedobásából Lós tette be középre, ahol Sonkoly Lajos vette le, de ahogy fordulásból fel akart szabadítani, az érkező Öpi testtel maga elé tudta pattintani, és el tudta gurítani Wéber mellett (4–1). A 80. percben egy, a tizenhatos sarkáról belőtt szabadrúgás elakadt a magát védő Borgulya János kezében. Sándor Gergő megítélte a csabacsűdiek második, a mérkőzés szempontjából harmadik büntetőt, amit ismét Nyemcsok értékesített (4–2).

Békésszentandrási HMSE – Csabacsűdi GyLSE 4–2 (2–0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Ádám, Sajben Gábor, Borgulya János, Tasi Norbert – Pásztor Dávid (68′ Kasnyik Dávid), Lós István, Gulyás Ádám (75′ Tasi Kristóf) – Uhljár Szabolcs, Virág Imre, Filyó Tamás
Edző: Varga László

Csabacsűdi GyLSE: Wéber Csaba – András Attila Xavér, Nyemcsok Mihály, Sonkoly Lajos, Hraskó Tibor – Sovány Pál, Kasik Márk – Endrefalvi Erik, Sándor János, Viszkok Gábor(66′ Dezső Dávid) – Bobvos Richárd (60′ Dezső János), Cserék: Hudák Roland, Pribelszki Attila
Edző: Sonkoly Lajos

Virág Imre: A végére elfáradtunk, de magabiztosan nyertünk. Sajnos úgy hallottam, hogy Doboz is nyert, így a jövőhéten tét nélkül megyünk már Dobozra. A bajnoki cím így elúszott, de majd jövőre ismét megpróbáljuk.

Sonkoly Lajos: Már sokszor előfordult velünk, hogy nem megfelelően kezdjük el a meccset. Most is érezhető volt a csapaton, hogy egy kicsit később vettük fel a mérkőzés ritmusát, és talán bele is törődtünk az 5. helybe. A Hunyadinak gratulálok a második helyhez.

Jók: Légrádi Attila, Borgulya János, Lós István, Filyó Tamás, Uhljár Szabolcs, illetve Nyemcsok Mihály, Sovány Pál, Kasik Márk

Varga Lászlónak jobbulást kívánunk!

Gajdos Attila

Azonnali lépések megtételére kérte Gajdos Attila a hatóságokat a bűzüggyel kapcsolatban

Hatszáz adag fánk fogyott a szarvasi gyereknapon