Connect with us

Oktatás

Új tanév, új lehetőségek a Benkában

Ebben a tanévben lépett felső tagozatba iskolánk első két tannyelvű osztálya. Ezért a tanévnyitón elhangzott idézeteket nem csak magyarul hallhatták a gyermekek, hanem angolul is tolmácsolták diákjaink. A 2016-ban szentté avatott Teréz anya gondolataira épült műsorunk, amely nagyon meghitté varázsolta ezt az eseményt. A komoly, mély tartalmú mondatokat a megelőző próbák alatt jól begyakorolták a szereplőink, hogy méltón tudják átadni diáktársaiknak. Az énekkarosok is egy különleges, angol-magyar nyelvű dalt adtak elő, amelynek a magyar szövegét iskolánk tanárja Himer Péter írta. Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkáját.

„Life is an opportunity, benefit from it.”
„Az élet egy lehetőség, használd ki azt.”
Teréz anya

Az ünnepség alkalmával nemcsak az új tanévet nyitotta meg iskolánk vezetője, hanem jutalmazott olyan diákokat, akik a nyáron eredményesen tettek nyelvvizsgát, sportban értek el kiváló eredményeket, illetve azokat a tehetséges színjátszókat, akik a szünidő folyamán is iskolánk jó hírnevét vitték szerte az országban. Az évnyitónk végén igazgatónk, Molnár Istvánné angol nyelven köszöntötte idegen nyelvi lektorunkat, Amy Johnsont, aki Alaszkából érkezett hozzánk, izgatottan várja a gyerekekkel való közös munkát.

Jó tanévkezdést kívánok mindenkinek!

Gazsóné Gugolya Beáta

Népszerű

Gyakorló „Digi-Ovi-Suli 2.0-20”

Oktatás

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

2018. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect