in , ,

Taroltak a kecskemétiek a szarvasi röplabdakupán

A kecskeméti Pálinka SC
A kecskeméti Pálinka SC

Taroltak a kecskeméti csapatok a szombaton rendezett XII. Szarvasi Mix Röplabdakupán. Az első három helyezett gárda a hírös városból érkezett a rendezvényre, ami közel sem meglepő, mivel arrafelé magas szinten űzik ezt a sportágat.

A Petőfi utcai csarnokban 14 együttes három csoportban kezdte meg a csatákat. A mérkőzések 20 percesek voltak, félidőben térfélcserével. A győztes csapat 3, a döntetlent elérők 1-1 pontot kaptak. Körmérkőzések után az első két helyezettek keresztjátékot vívtak. A győztesek játszhattak a dobogós helyekért, a vesztesek a negyedik-hatodik pozíciókért. A csoportok többi csapatai között hasonlóan alakult ki a további helyosztók sorsa.
A kecskemétiek hármas házi döntőjéből a Pálinka SC került ki győztesen. A legeredményesebb helyi alakulat a Szarvashiba lett, amely megnyerte csoportját, de a keresztjátékban összeakadt a későbbi bajnokkal.

A tornát egy vacsorával egybekötött jó hangulatú, zenés est követte az Árpád szálló dísztermében, az ünnepélyes eredményhirdetést is itt tartották meg.

Végeredmény: 1. Pálinka SC (Kecskemét), 2. KÖD (Kecskemét), 3. Six Team (Kecskemét), 4. Continental (Temesvár), 5. Szarvashiba (Szarvas), 6. Sasfiókák (Kecskemét), 7. Szarvacska (Szarvas-Szeged), 8. Petik (Gyula), 9. PSE-Hajja Kend (Kecskemét), 10. Röplabdászok (Kecskemét), 11. NJE (Szarvas-Kecskemét), 12. Kis Óriások (Szarvas), 13. Alkalmi Kapcsolat (Szeged), 14. Oda Ütök (Szeged-Szentes).

Új albínó páva érkezett a Pepi-kertbe

Timkó János

„Varázsló” a színpadon – Timkó János