in , ,

Sikerült Szentandráson tartani a 3 pontot

Sajben Gábor (piros-kék)
Sajben Gábor (piros-kék)

Tapogatózással indult a Békésszentandrási HMSE Okány KSK megyei másodosztályú labdarúgó mérkőzés vasárnap délután. A Hunyadi a korábbi egymás elleni mérkőzések tapasztalatából, igyekezett a középre védekező játékra berendezkedett, középre tömörült csapatot a szélekre húzni.

A 33. percben egy félpályánál elkövetett szabálytalanságot követő büntetőt követő felívelést sikerült megcsúsztatni, és a hosszún érkező Kopács Zsoltnak csak annyi dolga volt, hogy a hálóba passzoljon (0–1).

Az első hazai gólt is így szerezték. A 44. percben Gulyás Ádám beívelte a lestaktikára játszó védelem mögé a labdát, ahol Virág Imre érkezett és váltotta gólra (1–1).

A második félidei taktika alapmondata úgy szólt: úgy kell kimenni a második félidőre, mintha 0–0 lenne, itthon nem szabad veszíteni.

Szerencsére bejött. Az 56. percben a második gólt a Hunyadi találta. Egy kontrából a jobb szélen Gulyás Ádám indulhatott meg. Gulyás keresztlabdáját Virág Imre vette át és adta középre, ami Sajben Gábornak pont lábra érkezett (2–1).

Ettől kezdve csak a kontrákra igyekezett játszani a Hunyadi, de a mérkőzésen több gól nem született.

Békésszentandrási HMSE – Okány KSK 2–1 (1–1)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs (73′ Szabó Máté), Bogulya János, Kis Mátyás, Filyó Tamás – Virág Imre, Bódai Nándor, Tasi Norbert, Gulyás Ádám, Lós István – Sajben Gábor. Kispad: Babák Zoltán, Kiss Tibor, Pásztor Dávid
Jók: Kis Mátyás, Borgulya János, Kozák Balázs, Bódai Nándor, Viág Imre

Edzők: Sajben Gábor és Virág Imre

Virág Imre: Jó csapattal érkeztek a vendégek, de sikerült itthon tartani a három pontot.

Tűzjelzőket adományozott a katasztrófavédelem az evangélikus szeretetszolgálatnak

Vajdás diákok az Evangélikus Egyház ösztöndíjasai között