in , ,

Mai: Frankó Danit csak a későbbi döntős tudta megállítani az olaszországi Karate1 Ifjúsági Ligán

Frankó Dániel
Frankó Dániel

A Karate1 Ifjúsági Liga az Európa-bajnokság után a második legrangosabb megmérettetés, amit az is jelez, hogy a sorozat jelenleg zajló velencei állomására 67 nemzet 2565 karatésa nevezett.

Frankó Dániel kategóriájában 83-an léptek tatamira. Dani három mérkőzését nyerve a tatamidöntőbe jutásért küzdhetett. Ezen, a negyedik összecsapáson versenyzőnket 1:1-es állásnál egyiptomi ellenfele egy villámgyors fejrúgással meglepte (1:4). Sovány vigasz, hogy a 83 induló közül pont a későbbi döntős állította meg a szarvasi sportolót. Az egyiptomi két következő meccsét is hozta, ezzel a vigaszágra segítve Danit, aki így 9. helyen zárt.

Sindel Márk 1:0-ra vezetett a cancuni Youth League-ben bronzérmes szlovák ellenfelével szemben, ám egy másodperccel a vége előtt kifordult, amiért begyűjtött utolsó intését és így leléptették.

Tálas Bendegúz 1 hetes betegség után versenyzett, ami érezhető volt teljesítményén, indulásokkor nem volt kellőképpen dinamikus, ellenfele megelőzte, így ezúttal nem jutott tovább.

Borzi Balázs felnőtt -67 kg-ban, míg Nagy Máté a kadet-57kg-ban holnap léphet tatamira.

Négyszáz főt láttak vendégül a Mindenki karácsonyán

Závoda Ferenc és Hévizi Róbert

Először gyűjtötték csokorba a Körös-szögi értékeket