Connect with us

Csabacsűd

Második alkalommal ültek össze karácsonykor Csabacsűd civiljei

Második alkalommal ülték közös karácsonyukat Csabacsűd civil szervezetei: a Szlovák Önkormányzat Csabacsűd és a Csabacsűdi Szlovák Kör, a Csabacsűdiek Baráti Köre Hagyományőrző Egyesület, a Csabacsűdi Mozgáskorlátozottak Egyesülete, a Csabacsűdi Nagycsaládosok Egyesülete, a Csabacsűdi Nyugdíjas Klub, valamint a Hagyományőrző Népdalkör.

– A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a csabacsűdi civil szervezetek összefogásával kerül megrendezésre ez a nagyon szép este. Ez jelenti azt, hogy a csabacsűdi civil szervezetek békességben tudnak egymással dolgozni, összefogni. Most is összejöttek, gondolkoztak. Összejöttek, létrehoztak – mondta az est háziasszonya, Liszkai Ágnes köszöntőjében. – Ez az összefogás kicsin falunkban a legfontosabb, hiszen nagy dolgokra vagyunk hivatottak, és közösen, egymás segítésével ezeket a terveket valóra is tudtuk váltani.

Molnár József polgármester megköszönte az egész évi partnerséget az önkormányzat nevében, amit a település polgárai tanúsítottak, majd mindenkinek áldott és békés ünnepeket, eredményekben gazdag új évet kívánt.

Láng Pál evangélikus lelkész ünnepi gondolatait a feltétel nélküli szeretet köré fonta.

Az est kulturális programját a Cervinus Teátrum két művésze, Rigler Renáta és Polák Ferenc, majd a Hagyományőrző Népdalkör biztosította.

Népszerű

Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán) Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán)

Virtuális turista: Vérszilvavirágzás Csabacsűdön

Virtuális turista

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Gilanné Radványi Rózsa: Célunk, hogy minél többen maradjanak otthon

Csabacsűd

Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Megértést, összefogást, önfegyelmet kér mindenkitől Molnár József

Csabacsűd

Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán) Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a csabacsűdi futballpálya felújított öltözőjét.

Sport

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2018. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect