in , ,

Szarvasi U9-es siker Mezőberényben

A Szarvasi FC U9-es csapatának sikerével zárult vasárnap Mezőberényben a Farsang Kupa gyermek teremlabdarúgó-torna második állomása. Nyolc csapat vívott két csoportban körmérkőzést, az első két helyezett keresztjátékkal döntött a fináléba jutásról.

Az egész napos menetelést a szarvasi fiatalok bírták legjobban. Truczka Tamás alakulata a Gyomaendrőd, a Szeghalom és a helyi „Fehér” csapat ellen eredményesen vette az akadályokat. Az elődöntőben a Grosics Akadémiát 1–0-ra, a fináléban az Orosházát 3–1-re múlta felül, ezzel megszerezve a tornagyőzelmet. Egy különdíj is Szarvasra került, a legjobb kapusnak Gnándt Ákost választották.

Végeredmény: 1. Szarvasi FC, 2. Orosházi MTK-ULE 1913, 3. Mezőberény „Fehér”, 4. Grosics Akadémia, 5. Szeghalmi FC, 6. Körösladány MSK, 7. Mezőberény „Kék”, 8. Gyomaendrődi GYLE.
A szarvasi csapat tagjai: Adamik Áron, Batta Zalán, Bogdán Brúnó, Gnándt Ákos, Kasnyik Bende, Mikó Áron, Nádi Sándor, Nagy Lukács, Nemcsényi Gergő, Plentri Zsombor, Rojkó Szabolcs. Edző: Truczka Tamás.

Bakulya Mihály

Az egyesület tagjai szintező alapozást végeznek

A hétvégén már korcsolyázni lehet az új jégpályán

Il-76-os Szarvas felett (Fotó: Keller Dávid)

Putyin limuzinjai átrepültek Szarvas felett