in , ,

Felsőházi eldöntendő: fekete-fehér, igen-nem

Kasik Márk (feketében) (Fotó: Babák Zoltán)0
Kasik Márk (feketében) (Fotó: Babák Zoltán)

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén lépett a pályára a Csabacsűdi GyLSE vasárnap. A mérkőzés tétje az alsóházi vagy felsőházi folytatás volt, ami érződött is a csapat görcsös akarásán. A hazai csapatnak már egy döntetlen is elég volt, vendég győzelem esetén a sarkadiak kerültek volna fel.

– Az első percekben érezhető volt, hogy a csapatunkban van a gól, főleg a pontrúgásoknál voltunk veszélyesek, de ezeket rendre sikeresen hárították a vendégek. Nem játszottunk szép focit a mai napon, pár játékoson érezhető volt, hogy görcsösen szeretné a felsőházi tagságot és ez kihatott a teljesítményére is – foglalta össze a mérkőzés tapasztalatait Sonkoly Lajos edző. – A védekezésünk többé kevésbé jól működött hiszen kapott gól nélkül fejeztük be a meccset. A mai napon a legfontosabb számunkra, hogy a felsőházban folytatjuk a további pontvadászatot és ott szeretnénk a jelenlegi hatodik helyünkről elmozdulni.

Csabacsűdi GYLSE–Sarkadi Kinizsi LE 0–0
Csabacsűd, 150 néző. V.: Krisán.

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland – Pecznik Péter, Gilik Attila, Bertók Gergő, András Attila Xavér, Viszkok Csaba, Sándor János (89′ Mochnács Tamás), Kasik Márk, Kasnyik Dávid (74′ Bobvos Richárd), Kajtár István, Endrefalvi Erik (86′ Jelen Szebasztián).
Játékosedző: Sonkoly Lajos

Jó: Kajtár, Viszkok Cs., Bertók, Kasik, ill. az egész csapat.

Sonkoly Lajos: – Az első félidőben nem játszottunk kellő akarással, de a másodikban kicsit feljavult a futballunk és sikerült kiharcolnunk a felsőházba jutást.

Repa Mihály csapatkapitány: – Sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Két gólt rúgtunk, de egyet sem adtak meg. Így nehéz nyerni. Elismerésünk a Csabacsűdnek.

A Békésszentandrási Hunyadi Mezőberény ellen szenvedett idegenbeli veresége után az alsóházban folytathatja a szezont.

Fotó: Babák Zoltán

A kép illusztráció (Fotó: Babák Zoltán)

Egy mai szemét történet

Földesi Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Földesi: Óriási pofára esés lesz május végén