in ,

Egy hajszál választott el a győzelemtől!

0

A Szarvasi FC U-7-es (2012-2013) csapatunk, június 1-én részt vett az első Made in Papp kupán, amely Szeghalmon kerül megrendezésre. A nagyon fiatal gárda (2013-2014) a torna egyik legkiemelkedőbb csapataként mutatkozott be.

Csapatok:

Szeghalom Sárréti LE 2013, Sárréti LE 2012, Sárréti LE Kék, Köröstarcsa, Hajdúszoboszló, Szarvas FC

Szarvas FC játékosai: Nagy Levente, Moldván Patrik, Trabach János, Besenczy Simon, Fekécs Máté, Opauszki Bence, Szűcs Gergő

A torna során, minden csapat megküzdött egymással. Eredmények:

Szarvas-Köröstarcsa 5-4 A torna kezdő mérkőzése, ahol a Köröstarcsa csapata nagyon jól kezdett, de fegyelmezett játékunkkal, nagyon látványos, szép gólokkal és cselekkel, sikerült megnyerni a meccset.

Sárréti LE 2012- Szarvas 4-6 Az ellenfél rövid időn belül megszerezte a 2 gólos előnyt, de ezt a lendületet rövid időn belül megtörtük és sikerült legyőzni az idősebb gárdát.

Sárréti LE 2013- Szarvas 4-6 Egy nagyon izgalmas játékot láthattunk mindkét csapat részéről, de sikerült ezt is megnyerni. Ekkorra már körvonalazódott, hogy a mi kis focistáink játszanak 1-2 helyért.

Szarvas- Sárréti LE kék 10-2 Magabiztos gól gazdag mérkőzés volt.

Döntő:

Hajdúszoboszló – Szarvas 4-2 A Hajdúszoboszló magabiztos és szép játékával ( minden mecset 20-1, 21-1, 17-0 ) óriási gólkülönbségekkel jutott a döntőbe. A mérkőzést a szarvasi legifjabbak kezdték magabiztosabban. Mindenki meglepetésére kétszer is megszereztük a vezetést, de az ellenfél sajnos mindkétszer kiegyenlített. Sok ideig döntetlen volt az állás, rengeteg gól lehetőséggel mindkét oldalon, de végül az utolsó percekben, a Szoboszlói idősebb brigádnak sikerült kétszer is a hálónkba találni. A torna legbravúrosabb mérkőzését még hangulatosabbá tette a mindkét oldali szülői szurkoló tábor.

A kis focista palánták boldogan, az edzőjük és szüleik büszkén zárták a napot a tornán.

Farkas–Gergely Arnold Zoltán edző

Fekete Péter és Kórógyi Angyalka

Kincses Kultúróvoda lett a Hársliget Óvoda

0

Leltár a lenyesett ágakról a 99. évfordulón