in , ,

Az légy, aki vagy…

Vidovenyecz Edina és Gulyás Attila (Fotó: Babák Zoltán)0
Vidovenyecz Edina és Gulyás Attila (Fotó: Babák Zoltán)

Ebben az évben kedden az első „Kedvenceink a víz fölött” tematikus estét láttuk a Vízi Színház színpadán, amely harmadik éve hódítja meg a nézőket. Kedden megtelt a nézőtér háromnegyede, mert kíváncsiak voltak Gulyás Attilára. Ezek az estek mindig is nagy sikerrel zajlottak. Gulyás Attila az első évben Ragány Misával, az elmúlt évben Csonka Dórával lépett színpadra, mindkét estje utánozhatatlan energiával előadott műsor volt, hiszen mindkét évben nagyon „erős”, Attilához méltó partnere volt. Nem volt ez másképpen kedden sem. A változás ebben az évben, hogy most három színészt kértek fel, három estre azzal, hogy ők választhattak partnert maguknak. – Mindhárom este igazi csemege lesz a nézők számára. – Gulyás Attila választása Vidovenyecz Edinára esett, akivel tizenhárom éve már játszottak együtt színpadon, ezután Edina elköltözött Békéscsabáról. Most ismét hazajött, így Attila úgy gondolta, itt az idő újra egy színpadra állni a színésznővel.

Az este anyagát „Az légy, aki vagy!” címmel Cserháti Zsuzsa és Horváth Charli dalaiból állították össze, akiket mindketten szeretnek. Ez a szeretet érződött az előadásukon. Lazák, közvetlenek voltak, örömmel, boldogan énekeltek, jól érezték magukat a színpadon. Ezt adták át a közönségnek, így alakult ki az a szimbiózis nézők és a színpadon lévő művészek között, ami egységgé vált az este végére.

Gulyás Attila különleges, utánozhatatlan művész, mind színészileg, mind hangilag, és Vidovenyecz Edina méltó partnere volt, mert valóban nagyon szép hangja van. Különleges, utánozhatatlan estet állítottak össze, és adtak elő. Tizennyolc dal, másfél óra, két énekes pályájának keresztmetszete, igényes, nagyon jó dalok két tehetséges művész előadásában. Be tudták vonni a közönséget, akik velük száguldoztak az este, ugyan nem Porschén, de a zene szárnyán.

A dalok listája: Szippantás a jóból, Én leszek, Száguldás, Jég dupla wiskyvel, Zene kell, Boldogság, gyere haza, A boldogság és én, Skandináv éjszakák, Új élet kezdődött veled, New York, Hamu és gyémánt, Különös szilveszter, Mindenki valakié, Akad amit nem…, Nézz az ég felé, Elfelejtett dal, Az légy, aki vagy, ráadásként a Könnyű álmot hozzon a szél hangzott el a két művész előadásában.

Gulyás Attila és Vidovenyecz Edina kedden este a Vízi Színház nézőinek kedvencei voltak!

Az este házigazdája Gaál Roland, a Szarvasi Járási Hivatal vezetője volt.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

0

Dr. Füleky György munkássága előtt tisztelegtek az arborétumban

0

Csaba napján kiállítással ünnepelt Csabacsűd