in ,

0–2-ről döntetlenre hozta a Hunyadi a végét Dévaványa ellen

Kiss László a labdával (Fotó: Babák Zoltán)0
Kiss László a labdával (Fotó: Babák Zoltán)

Jól kezdte a mérkőzést a Hunyadi a Dévaványai SE elleni mérkőzését szombat délután.

Az első játékrészben igazi helyzetet nem sikerült kialakítani a hazaiaknak, sőt, egy szögletből Kéki Csaba révén vezetést szereztek a vendégek (40′, 0–1).

A szünetben a hazaiak kicsit felhúzták magukat. Folyt a játék, ki is harcoltak egy jogos tizenegyest, ami egyenlítést jelenhetett volna, de Nagy Zoltán játékvezető nem adta meg.

Megadta viszont a ványaiaknak, amit Marton Lajos értékesített is (60′, 0–2). A hazaiak játékában benne volt a gólszerzés lehetősége. Nyemcsok Mihály egy keresztbeívelését Olasz Imre félfordulattal a kapuba közvetítette (63′, 1–2).

A végeredményt a Hunyadiba visszatérő Kiss László állította be a 83. percben, amikor a Jámborcsik Erik által kiharcolt büntetőt a sorfal felett a rövidbe csavarta (2–2).

Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE 2–2 (0–1)
Békésszentandrás, 150 néző. V.: Nagy Zoltán.

Hunyadi: Szabó Zoltán – Pásztor Dávid, Kis Mátyás, Szűcs Damján, Dernovics Tamás – Nyemcsok Mihály (71′ Jámborcsik Erik), Tasi Norbert, Olasz Imre, Kiss László, Kis Péter (61′ Tasi Kristóf) – Lós István
Cserék: Buzás Bálint, Virág Imre, Kozák Balázs, Kiss Tibor

Virág Imre: Nagyon jü volt a hozzáállás a csapat részéről, meg is lett az eredménye. Ebből lehet építkezni. Gratulálok a fiúknak!

Jók: Szűcs D., Lós I., Tasi N., Kiss L., Kis M.

0

„30 ÉVE SZABADON” zenés rendezvények Szarvason

0

Fordított és elvitte a három pontot a Körösladány