in ,

Fájó vereség a Hunyadi otthonában

Dernovics Tamás (Fotó: Keller Dávid)0
Dernovics Tamás (Fotó: Keller Dávid)

Elejétől kezdve támadó felfogásba játszott a Hunyadi, mert a csapat számára csakis a győzelem volt elfogadható. Fel kellett zárkózniuk a középmezőnyhöz.

– Uraltuk végig a játékot, de az első félidőben egy kapufáig jutottunk, ami Tasi Kristóf távoli lövéséből született – tájékoztatta a Newjságot Virág Imre a mérkőzés utáni online interjúnkban.

Ahogy az már történni szokott, az ellenfél Avramucz Dániel révén egy jogtalan szabadrúgást váltott gólra (34′, 0-1).

A második félidő végig a Hunyadi uralta a mezőnyt, a labda az ellenfél pár kontratámadásból jutott csak át a Hunyadi térfelére.

– Sajnos nincs egy meghatározó támadónk, aki a kapu előtt határozott volna, így hiába volt a fölényünk, nem tudtunk gólt szerezni, és így maradt is a vége a 0-1. Fájó ez a vereség nagyon, mert semmivel nem volt jobb a MÁV, de mégis megnyerték a meccset!

Békésszentandrási HMSE – Békéscsabai MÁV SE 0–1 (0–1)

Csapat: Szabó Zoltán (46′ Búzás Bálint) – Nyemcsok Mihály, Virág Imre (81′ Yetik Deniz Daniel), Kozák Balázs, Pásztor Dávid – Kis Péter (68′ Tóth Patrik), Kiss László, Lós István, Olasz Imre, Dernovics Tamás – Tasi Kristóf (46′ Jámborcsik Erik)

Csere: Boros Szabolcs, Uhjár Gergő

Virág Imre: Végig uraltuk a mérkőzést, de sajnos a kapura veszélytelenül, így egy jól eltalált szabadrúgással kikaptunk. Fájó vereség.

Fotó: Keller Dávid

0

Őszi erdei óvodában a Gyakorló

Ruzsinszki Balázs (Fotó: Hegedűs Éva)0

Bringás reggeli: Jutalom a nap elején