in ,

Egy hétvége, két birkózóverseny

Hétvégén két versenyen is részt vettek a szarvasi birkózók. Hajduch Nándor Ukrajnában versenyzett Wöller Gergő segítségével, ahol elődöntőjét elveszítette egy moldáv riválisával szemben, de másnap a bronzmérkőzést megnyerte így dobogóra állhatott.

Másik 6 kisbirkózó Neumann Tibor segítségével Győrbe utazott egy szintén nemzetközi versenyre, ahol közel 200 fő vett részt. Galát Dávid ezüstérmes lett, Tóth Kevin bronzérmes és Neumann Fábián 5. helyen végzett. Neumann Kristóf , Neumann Péter és Szpin Mihály sajnos most helyezetlenül zárt.

A versenyt megtisztelte jelenlétével az orosz származású Iszmail Musukaev , aki olimpiai kvótát és bronzérmet szerzett Magyarországnak az idei világbajnokságon.

Nem könnyű egy ilyen kis egyesületnek, mint mi, egy hétvégén több versenyen részt venni, de ilyen barátokkal, mint Wöller Gergő és a Vasas teljes csapata, valamint Neumann Tibor minden lehetséges . Nagyon köszönjük nektek a sok segítséget!

A szarvasi kisbirkózók megérdemlik, mert kitesznek magukért és becsületesen küzdenek edzésen és versenyen egyaránt, hogy céljaikat elérjék.

Gratulálunk birkózóinknak és köszönjük , hogy rendre örömet okoztok nekünk !! ☺️
Sükösd Attila, Szarvasi Birkózó Egyesület elnöke

Fotó: Hegedűs Éva0

Egy bejárás = négy szalagátvágás

Fotó: Babák Zoltán0

Dr. Gosztolya Ferenc nyerte az első Kastély Kupát