in ,

Koko: Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten győztünk

Magyar Martin (fehérben) (Fotó: Babák Zoltán)0
Magyar Martin (fehérben) (Fotó: Babák Zoltán)

Az első félidőben kapkodó játékkal nem tudott dominálni a Csabacsűdiek a Tótkomlósi TC elleni mérkőzésén. 1-1 gól esett ebben a játékrészben. A 19. percben kontratámadásból Magyar Martin centerezett, Gulyás Ádám üresen érkezett, gól (1–0). Alig negyedórányira egy védelmi hibából kifolyólag egyenlítettek a vendégek (33′ Moszheim János, 1–1).

A második félidőre lenyugodtak a hazaiak, jöttek a gólok is. Az 57. percben Magyar Martin révén jutottak 2-1-es vezetéshez a hazaiak, majd a 84. percben ezt Rafaj Roland tovább tudta növelni (3–1). A vendégek még itt sem adták fel. A lefújás előtti utolsó szabadrúgásból Abonyi Ádám ismét bevette Petrovics Zsolt hálóját (91′, 3–2)

Csabacsűdi GyLSE – Tótkomlósi TC 3–2 (1–1)
Pertovics Zsolt – Pecznik Péter, Viszkok Csaba, Rafaj Roland, Kiss Gábor (56′ Kasnyik Dávid) – Sovány Pál, Sándor János – Gulyás Ádám, Endrefalvi Erik, Magyar Martin (89′ Bákai Benjámin) – Körösfalvi Kristóf (55′ Kasik Márk)

Cserék: Hudák Roland, Bobvos Richárd, András Attila Xavér
Vezetőedző: Kondacs János
Jók: Rafaj Roland, Endrefalvi Erik, Magyar Martin

Kondacs János: Férfias játékban a küzdelem dominált, és azt gondolom, ebből is erőt merítettünk és megérdemelten győztünk.

Fotó: Hegedűs Éva0

Cikluszáró testületi ülést tartottak Békésszentandráson

Bemutatták a ciklusprogramot