in ,

Nem termett babér a korábbi NB I-es Vásárhellyel szemben

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

A szarvasi lányoknak nem termett babér az NB II-es kézilabda-bajnokság hétvégi fordulójában. Az ötödik játéknapon a két évvel ezelőtt még NB I B-ben szereplő Vásárhely volt a vendég, amely rutinos játékosai révén magabiztosan nyert a két kulcsemberét is nélkülöző hazaiak ellen.

Szarvasi NKK–Hódmezővásárhelyi LKC 16–28 (8–14)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 70 néző. Vezette: Nagy L., Szekeres. Szarvas: Juhos – Nyerges 2, Laurinyecz 5 (2), Hajdu 1, Óvári 3, Milyó 3, Trnyik 2. Csere: Kasik, Domokos (kapusok), Kovács B., Ábrahám, Jani K., Brachna, Majoros, Tasgyik. Edző: Száva Flórián. A Hódmezővásárhely legjobb góldobói: Török 9, Csáki 8. Kiállítások: 8, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/3.

Milyó találatával indult a találkozó, melyre a vendégek kettővel válaszoltak. A félidő kétharmadáig szorosan alakult az állás (6–7), ekkor azonban 8 perces gólcsend következett hazai részről. Az eladott, illetve pontatlanul befejezett labdákból a gyors vásárhelyi szélsők sorra betaláltak, így a szünetre megnyugtató előnyre tettek szert. A második játékrész eleje két szarvasi találattal indult, de a csongrádi gárda erre néggyel válaszolt (40. p.: 11–20). Száva edző időkérésekkel, kapuscserékkel és támadásokban 7 mezőny játékossal is próbálkozott, de az utolsó negyedórában így is mindössze háromszor voltak eredményesek a házigazdák.

Száva Flórián: – A sérültekkel tizedelt fiatal csapatunk számára túl kemény dió volt a rutinos Vásárhely.

Ifjúsági mérkőzésen: Szarvas–Szeged II. 23–29.

Ny. M.

Fotó: Babák Zoltán

Fotó: Valló Zoltán0

Egy nő, három férfi

Horváthné dr. Kepenyes Edit és dr. Melis János (Fotó: Hegedűs Éva)0

Választási kifogás miatt egyelőre nem alakulhat meg az önkormányzat Szarvason