in ,

Az első szezon végére összeállt a futsalcsapat

Paulik Ádám varázslóbemutatót tart, majd a háta mögé, középre emel (Fotó: Babák Zoltán)0
Paulik Ádám varázslóbemutatót tart, majd a háta mögé, középre emel (Fotó: Babák Zoltán)

A Pázsit SE december közepén 7–2-re tömte ki a Szarvasi FC 1905 futsalcsapatát. Most revansot vettek a nagyon szervezetten játszó hazaiak. Mögöttük Kozák Ferenc kapus szinte hibátlanul védte a hálót. Két olyan akcióból kapott gólt, ami lassítva is követhetetlen volt.

Az első 2. percében Béni Csaba lépdelt át a vendégeken, és szerezte meg az első gólt (1–0). Három percre rá a hatalmas formában játszó Paulik Ádám ezt megduplázta (2–0), majd Takó Levente (11′, 3–0) góljával biztos távolságra kerültünk a pázsitiaktól (3–0). A mieink picit kiengedte, a vendégek rákapcsoltak, aminek eredményeképp a 20. percben Petőfi Zsombor szépíteni tudott (3–1).

Szerencsére a 24. percben Kajtár István vissza tudta állítani a háromgólos különbséget, ezzel a szarvasiak tekintélyét (4–1). Szükség is volt rá, mert a döbbenet rövid ideig tartott a vendégeknél, valahonnan erőt merítettek, és feltámadtak a távolságot tartani igyekvő, ezért picit vonalaikat hátrébb vonó hazaiakkal szemben. Szerencsére csak a 38. percben sikerült bevenniük Kozák kapuját, amivel be is állt a 4–2-es végeredmény.

Szarvasi FC 1905 – Pázsit SE 4–2 (3–1)

Szarvasi FC 1905: Kozák Ferenc, Takó Levente, Béni Csaba, Kajtár István, Takács János Dávid. Cserék: Seres Viktor, Csipai Csaba, Olasz István, Lestyán–Goda Zsombor, Kiri Bence, Paulik Ádám

Seres János: Csapatunk jó játékkal hozta a hazai mérkőzést. A csapat játéka folyamatosan javul, játékosaink kezdenek összehangolódni. Stabilan, a mérkőzést végig irányítva lettünk eredményesek. Legfiatalabb játékosunk Takó Levente hatalmas gólja a nézők elismerését is kiváltotta.
Jók : Takó Levente, Kozák Ferenc, Kiri Bence.

Babák Mihály polgármester (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Polgármesteri tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos pánikhangulat megelőzéséről

Fotó: Hegedűs Éva0

Új szabadulószobával indítja a szezont a Pepi-kert