Connect with us

Békés megye

Debrecenben és Miskolcon népszerűsítették megyénket

A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében kollégáink Torzsa Barbara és Petrovszki Gyöngyi legutóbb két rendezvényen vettek részt – tudatta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke.

Január végén a debreceni Kölcsey Központban rendezték meg a jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásárt. Az eseménnyel egy időpontban a VIII. Natural Expo és a hagyományos „Helyi ízek, helyi értékek” vására is kísérőrendezvényként zajlott. A szervezők szerint a kiállítás becsült látogatottsága 6-7000 fő volt, így továbbra is a legsikeresebb vidéki kiállításként tartják számon a vásárt.

Március elején a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást résztvevői visszajelzéseket figyelembe véve új helyszínen, a Miskolci Egyetemváros főépületében rendezték meg a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivállal egyidőben.

A Békés megyei megjelenésben ezúttal is több partnerszervezet működött közre, akik társkiállítóként informátorral, turisztikai kiadványokkal, programajánlatokkal jelentek meg.

A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében megyei turisztikai kiadványok segítségével, békési szilvalekváros papucs, valamint „viharsarki” házi készítésű szörpök kóstoltatásával nyílt lehetőség megyénk bemutatására. Az érdeklődők ezúttal is információt kaphattak turisztikai vonzerőinkről, attrakcióinkról, szállás-, valamint színes programkínálatunkról.

Békés Megyei Önkormányzat sajtó

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizenegy játékos… és egy kutya

Sport

A keddi K4-es Kuli Pistivel (j2) (Forrás: kajakkenusport.hu) A keddi K4-es Kuli Pistivel (j2) (Forrás: kajakkenusport.hu)

Kuli Pisték mindkét futamban előzték Dombvári Bencéék négyesét

Sport

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu

Letartóztatásba került a gyulai emberölés gyanúsítottja

No comment

Forrás: koronavirus.gov.hu Forrás: koronavirus.gov.hu

Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect