in , ,

A mezőgazdaság nem állhat meg – a Nagyrét Farm felhívása a termelőkhöz

A Nagyrét Farm Kft. Siratóban található telephelye
A Nagyrét Farm Kft. Siratóban található telephelye

Tisztelt jelenlegi és leendő Termelőink, Vásárlóink, Partnereink!

Köztudott, hogy hazánkban is megjelent a koronavírus (COVID-19), és az időközben világjárvánnyá minősített vírusfertőzés terjedésének lassítása érdekében Magyarország Kormánya veszélyhelyzet elrendelése mellett, folyamatosan korlátozó intézkedéseket vezet be életünk és az ország működésének több területén, ideértve a személyforgalmat is.

Vállalkozásunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a termeléshez szükséges inputanyag továbbra is a megfelelő időben a megrendelő rendelkezésére állhasson.

Az eddigi gyakorlat szerint a termékek beszerzésére a telephelyünkön volt lehetőség. A most kialakult helyzetet figyelembe véve szeretnénk megkérni minden kedves partnerünket, hogy saját és kollégáink védelme érdekében, csak indokolt esetben keressék fel személyesen Siratóban (Szarvas III. kk. 103.) levő telephelyünket!

Kérem Önöket, a használni kívánt termékekre (vetőmag/növényvédőszer/műtrágya) vonatkozó megrendelésüket telefonon vagy e-mailen juttassák el hozzánk! A megrendelt termékeket Délkelet-Magyarországon díjmentesen kiszállítjuk.

Célunk továbbra is a zökkenőmentes, folyamatos kiszolgálás és a mindenkori partnerelégedettség biztosítása.

Elérhetőségeink:
Tel: +36704292239, +36704292243
E-mail: nagyretfarm@gmail.com
Tisztelettel: Lestyan-Goda Zsombor / ügyvezető – Nagyrét Farm Kft

Szarvas, 2020. március 21.

Hódsági Ferenc

Egy szarvasi üzenete a jövőből – Olaszországból

Fotó: Bődi Eti

Otthon – a világ jelenlegi legforgalmasabb helye