in ,

Élő karateedzés Szarvasról a Youtube-on

Ruzsinszki György, Ruzsinszki Balázs és Sindel Márk
Ruzsinszki György, Ruzsinszki Balázs és Sindel Márk

Ma 17 órától a Samansport Youtube-csatornáján tart WKF kumite edzést Ruzsinszki György, a szarvasi karateegyesület edzője, ahol küzdőtechnikákat ismerhetnek meg és gyakorolhatnak az élő adás követői.

Frankó Dániel
Frankó Dániel

– Ahogyan arról korábban már beszámoltunk a helyi klub együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb hazai közdősportszer-forgalmazóval,  a Székely Budo-Sport Kft.-vel, aminek keretében legjobbjainknak biztosítják a felszerelést az Európa- és világbajnokságokra, míg a többiek kedvezményesen juthatnak a cég által forgalmazott termékekhez. Így kapott versenyruhát Tálas Bendegúz a budapesti Eb-re, és így tudta beszerezni a múlt héten Frankó Dániel is az otthoni edzésmunkájához partnerét, egy Saman rugóbábút.

A Samansport a kialakult helyzetben igyekszik a küzdősportolók segítségére lenni, így felületet biztosítva akciót indított #MozogjOtthonIs hashtaggel, ahol a különböző harcművészetek élőben tartanak foglalkozásokat.

Az online edzés kis helyen, lakáson belül is elvégezhető gyakorlatokból áll. A feladatok bemutatásában Ruzsinszki György segítségére lesz két tanítványa is, ezzel azonban a bevezetett rendelkezéseket nem sértik meg, hiszen fiai, Ruzsinszki Balázs és Sindel Márk mindketten karatésok. Utóbbi 2018-ban Magyar Bajnoki címet is szerzett a juniorok között.

A Székely Budosport Kft. csatornája az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/user/sportbolt

Dr. Jedlinszki Mária tüdőgyógyász szakorvos (Fotó: Babák Zoltán)

Dr. Jedlinszki Mária: Kézmosás, kézmosás, kézmosás

Ragány Misa és Nagy Szilárd (Forrás: Youtube)

Tarol a legnagyobb videómegosztó portálon a Remény Himnusza