Connect with us

Közérdekű

Fokozott rendőri jelenlét Húsvétkor

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai a Húsvéti ünnepek alatt fokozott ellenőrzéseket tartanak a közlekedési balesetek megelőzése és a közlekedés biztonságának elősegítése érdekében, melynek során kiemelt figyelmet fordítanak az ittas járművezetők, az agresszív szabályszegő járművezetők kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági rendszerek alkalmazásának ellenőrzésére.

Felhívjuk közlekedők figyelmét, hogy az ünnepek hangulata, ne feledtesse, hogy bármennyire csekély alkoholmennyiséget is fogyasztottak, az nem férhet össze a járművezetéssel, így a kerékpározással sem. Ne veszélyeztessék mások és saját életét testi épségét és biztonságát az utakon. Az ittas járművezetés baleseti veszélyforrást hordozz magában!

Felhívjuk a figyelmet a posztalkholos állapot a „másnaposság” veszélyeire is. Ilyenkor a fáradság rossz közérzettel párosul, mely elvonja a figyelmet a vezetésről, és a reflexek is tompulnak ennek következményeként nő a reakcióidő.

Szarvasi Rendőrkapitányság – sajtóközlemény

Népszerű

Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán) Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán)

Beütött a vakáció a teremfoci-bajnokságban is

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Teltházat vonzott a Csík zenekar koncertje

Koncert

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

Fotó: Szabó Emőke Fotó: Szabó Emőke

A country koronázatlan királyai – a 100 Folk Celsius

Koncert

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect