Connect with us

Kultúra

Karantén idejére: házhoz a könyvet Szarvason

Az alábbi felhívás Baginé Tóth Erikától, a Városi Könyvtár vezetőjétől érkezett néhány perce. A felhívást változtatás nélkül tesszük közzé.

A szarvasi Városi Könyvtár egyre több olvasója jelzi igényét a könyvkölcsönzésre a kijárási korlátozás ideje alatt, hiszen az otthonaikban rekedtek számára az olvasás egy kulturális, szellemi tevékenység lehetőségét jelenti.

A szakmai és egészségvédelmi előírásokat betartva (szigorúan figyelembe véve az országos Könyvtári Intézet által megkért Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály véleményét) április 6-tól heti egy alkalommal, szerdai napokon 14-16 óráig a szarvasi Városi Könyvtár munkatársai könyvkiszállítást vállalnak a már beiratkozott olvasók részére. Ezek a kikerülő könyvek a veszélyhelyzet elmúltával kerülhetnek csak vissza könyvtárunkba így biztosítva az olvasók egészségvédelmét.

A könyvek kiszállítása kizárólag egészséges emberek részére történik. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házikaranténban lévő személyek részére nem végezhető.

A könyvtárhasználati szabályzatnak megfelelően 5 db könyvet lehet igényelni szarvasikonyvtar@gmail.com email címen, vagy a 06/70-410-2671-es telefonszámon az alábbi adatok megadásával:
– a könyv szerzője, címe
– az olvasó neve, olvasójegy száma, lakcíme, telefonszáma.

Milyen könyvet igényelhet? Hogyan lehet tájékozódni a könyvtári állományról?

Az online katalógusunkon (Qulto) keresztül, amelynek használatához oktatóvideó is készült.

Mindezt elérheti illetve további információkat is megtudhat honlapunkon: http://szarvasikonyvtar.hu/, de könyvtárosaink készséggel segítenek mindenben. Érdeklődhetnek a szarvasikonyvtar@gmail.com e-mail címen vagy a 06/70-410-2671-es telefonszámon Sárközi Józsefné könyvtárosnál.

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Zárt kapuk mögött zajlott a játék, a szerencse is kint rekedt

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Szarvasi „helyszínelők” – egy krimi nyomában

Ajánló

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Kutyanehéz hétvégén vannak túl teniszezőink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Két napra kinyitott a TSM

Turizmus

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect