in ,

Molnár János unplugged a Zenepavilonnál

Molnár János a Zenepavilonnál (Fotó: Babák Zoltán)0
Molnár János a Zenepavilonnál (Fotó: Babák Zoltán)

Molnár János végzettségét tekintve zenetanár. Hegedű- és gitártanári diplomát szerzett, a Chován Kálmán Alapfokú Művészeti Iskolában az utóbbi hangszer használatára oktatja a fiatalokat.

Korábban több komolyzenei formációban is játszott. Manapság Czibulya Zsuzsával és Nánási Attilával láthatjuk az ART Zenekar tagjaként, illetve állandó tagja a Szarvasi Kamarazenekarnak.

Mellette hobbiból ács. Most is a tetőn érte Csasztvan András hívása, hogy a keddi fellépőnek váratlanul közbejött valami, és lemondták a fellépést, lenne-e kedve és ideje beugrani a helyükre. Volt.

János saját szerzeményekkel és egy szál akusztikus gitárral készült. Olyanokat nem szeretett volna előadni, amiket már korábban is játszottak valamelyik koncertjükön az ART Zenekarral, vagy esetleg valamelyik ünnepi alkalmon történt fellépésükön, de azóta születtek újak, ezek közül válogatott.

Egy korábbi felkérésre a kávéról írt dalokat, de mint mondta, ő is nagy rajongója a feketének. E témában tegnap két teljesen saját, és egy Aranyosi Ervin megzenésített verséből hallhattak egy csokrot a Zenepavilonhoz kilátogatók.

A mintegy félórás műsorának többi részében többek között a fiához, Benedekhez írt dalt, illetve Ürögdi Ferenc egy megzenésített versét is előadta.

A TérZene program pénteken folytatódik, amikor – honlapjuk szerint – a Szeged Trombone Ensemble a Jókai úti lakótelepen fog zenélni 16:30-tól, majd 17 órától a Zenepavilonnál folytatják programjukat.

Hátul Dombvári Bence, elöl Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Dombvári Bence jól kapta el minden idők legfurcsább szezonjának a rajtját tegnap

Paella pulykakolbásszal és rákkal (Fotó: Gallicoop.hu)

Paella pulykakolbásszal és rákkal