Connect with us

Sport

Görhokis játékkal hangoltak a gyereknapra

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

A jégkorongozóknál most lenne a szezon levezetése, már ha a koronavírus nem inti le a szezont annak közepén. Harminckét igazolt utánpótlás-játékosa van Szarvasnak az U10, U12 és U14-es korosztályban.

U12-esek éppen be tudták fejezni a bajnokságot, de az U10-eseknek elmaradt három tornája, de a szövetség beszámolta, így tudnak TAO-ra pályázni. A TAO-s pénzek gyűjtésének a határidejét a szövetség szerencsére kitolta, mert még egy 11 milliós rés van a büdzsében.

A rendeleteknek megfelelően március 15-én bezárták a jégpályát, és a gyerekeket átállították egyénileg végzendő home trainingre. Ehhez számukra heti három alkalommal végzendő háromhetente változó köredzéses formában tartó programot állított össze edzőjük, Kohut Pál.

– Az most látszik, ki csinálta és ki nem – jelentette ki pénteki edzésük előtt Kojak, miközben rekordszámban érkeztek az edzésre az egymás társaságára és a közös játékra kiéhezett gyerekek. – Jelenleg az edzésekre való visszaszokás időszaka van, elkezdünk egy kicsit a fizikai felkészülések felé menni. A jövő héten már futások is lesznek, erősítések, de a legtöbb időt a csarnokban fogjuk tölteni, ahol a korongkezelést és a passzokat fogjuk gyakorolni görhokival, aminek a mozgása csak kicsiben tér el a jégkorongtól, de az ütőkezelés ugyanolyan.

Miután ma gyereknap van, pénteken Kojak megszavaztatta a gyerekekkel, hogy mit szeretnének, akik természetesen a játék mellett emelték fel ütőiket.

Népszerű

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Glutén és laktózmentes hortobágyi húsos palacsinta (Fotó: Gallicoop Instagram) Glutén és laktózmentes hortobágyi húsos palacsinta (Fotó: Gallicoop Instagram)

Glutén és laktózmentes hortobágyi húsos palacsinta

Ajánlatunk hétvégére

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Rendhagyó történelemóra – Hogyan történhetett…

Színház

Harencsár László mesél Harencsár László mesél

Mesevilág a Gyakorlóban

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect