- heti /január 20 – január 26-ig/ menü ajánlata
HÉTFŐ
Grízgaluska leves
Betyár szelet párolt rizzsel
KEDD
Gulyásleves
Zöldborsófőzelék sült virslivel
SZERDA
Fahéjas szilvaleves
Rántott csirkemell kemencés-hagymás burgonyával
CSÜTÖRTÖK
Zöldborsókrémleves
Brassói aprópecsenye
PÉNTEK
Bableves füstölt csülökkel
Diós tészta
SZOMBAT
Csontleves csigatésztával
Marhapörkölt pirított tarhonyával
VASÁRNAP
Vegyes gyümölcsleves
Cigánypecsenye zöldséges rizzsel
HETI „B” MENÜ (11:00-15:00)
Csontleves vagy gyümölcsleves
Sajttal és kolbásszal töltött rántott karaj párolt rizzsel
Heti menü ára előrendeléssel (min. 5 nap): 1.800 Ft/nap, csomagolással: 1.950 Ft/adag
Napi menü 1.900 Ft/adag, csomagolással: 2.050 Ft/adag
Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!
Menü leves: 1.000 Ft/ adag, csomagolással: 1.075 Ft/adag
Menü főétel: 1.500 Ft/ adag, csomagolással: 1.575 Ft/adag
A leves és főétel ára cserélődik abban az esetben, ha az adott nap a leves tartalmasabb a főételnél!
Reider Balázs (üzletvezető) Olasz István (ügyvezető) Reider Balázs (főszakács)
Telefonon érdeklődni a 06/70-6067-890-es telefonszámon!
A változtatás jogát fenntartjuk!