Connect with us

Vidám vasárnap

A kabarét az élet írja

Induljon vidáman a vasárnap egy mai rendőrségi hírrel, ami igazolja, hogy a kabarét az élet írja.

A hír nem szarvasi vonatkozású, de Békés megyei, miszerint büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert egy békési házból arany nyakláncot, zseblámpát, cigarettákat, pénzt lopott, valamint orvosi vényeket lopott, amik közül egyet ki is váltott.

A teljes hír így szól: Egy békési házból lopott 2020. február 28-án 8 óra 45 perc körül egy nő. A 36 éves békési nő a nyitott bejárati ajtón keresztül jutott be az épületbe. A szobákat átkutatta és magához vett egy arany nyakláncot, egy zseblámpát, cigarettákat, orvosi vényeket és pénzt. Ezután az ellopott receptek közül pedig egyet ki is váltott az egyik gyógyszertárban. A Békési Rendőrkapitányság lopás és hamis magánokirat felhasználás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait a napokban továbbította a Békési Járási Ügyészségre. (2020. 07. 05., v – 07:22 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Albert Einstein mondta: Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.

Népszerű

Zalai Mihály az átvágott nemzeti színű szalaggal a TSM átadóján (Fotó: Babák Zoltán) Zalai Mihály az átvágott nemzeti színű szalaggal a TSM átadóján (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a Tessedik Sámuel Plázamúzeumot

Történelem

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Könyvtárban a magyar Andersen

Vakáció

Lipták András és Liszkai János az idei trófeákkal (Fotó: Babák Zoltán) Lipták András és Liszkai János az idei trófeákkal (Fotó: Babák Zoltán)

Sikeres szezont zártak a pergetés szerelmesei

Szabadidő

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Twist Olivér ősbemutóra készül a Cervinus

Színház

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect