in ,

A kabarét az élet írja

Induljon vidáman a vasárnap egy mai rendőrségi hírrel, ami igazolja, hogy a kabarét az élet írja.

A hír nem szarvasi vonatkozású, de Békés megyei, miszerint büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert egy békési házból arany nyakláncot, zseblámpát, cigarettákat, pénzt lopott, valamint orvosi vényeket lopott, amik közül egyet ki is váltott.

A teljes hír így szól: Egy békési házból lopott 2020. február 28-án 8 óra 45 perc körül egy nő. A 36 éves békési nő a nyitott bejárati ajtón keresztül jutott be az épületbe. A szobákat átkutatta és magához vett egy arany nyakláncot, egy zseblámpát, cigarettákat, orvosi vényeket és pénzt. Ezután az ellopott receptek közül pedig egyet ki is váltott az egyik gyógyszertárban. A Békési Rendőrkapitányság lopás és hamis magánokirat felhasználás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait a napokban továbbította a Békési Járási Ügyészségre. (2020. 07. 05., v – 07:22 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Albert Einstein mondta: Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.

Kozma Orsi (Fotó: Kepenyes Balázs)0

Kozma Orsi a Vízi Színház színpadán

0

Tanári csendes nap(ló)