in , , ,

Otthoni stúdióban kezdődött, a Bolza-kastélyban fejeződött be

Gróf Bolza Pál kastélya diszkófényekben (Fotó: Babák Zoltán)0
Gróf Bolza Pál kastélya diszkófényekben (Fotó: Babák Zoltán)

Egy otthoni stúdióban kezdődött, a Bolza-kastélyban fejeződött be. A közelmúltban lezárult a MaSz Night Live Show sorozata, amiből az amerikaiak már simán kihoztak volna volna egy minisorozatot… ha több csaj lett volna a sztoriban.

– Egy álmom vált valóra azzal, hogy sikerült összehozni a MASZ Night Live sorozatot, egy egyedi kezdeményezést, ahol a zene szeretetét és fontosságát sikerült összekapcsolni Szarvas és környéke nevezetességeinek bemutatásával. Amikor kitaláltam, hogy elkezdek zenélni az otthoni stúdiómban, megkerestem Dernovics Peti barátomat, hogy mit szólna hozzá, ha mindezt a Minden ami Szarvas keretein belül tennénk – emlékezett a kezdetekre Szlovák Norbi. – Rendkívül tetszett neki az ötlet, így rögtön elindulhatott a “karantén zenélés”. Igazi felüdülés volt, hogy abban a bezárt világban minden pénteken este héttől lehetőségünk volt szórakozni és szórakoztatni.

Már az első alkalom után világossá vált, hogy kötelező a folytatás, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kaptak.

– Nem volt már visszaút, csak az előre. Hétről hétre, minden alkalommal próbáltam valami plusz dologgal megfűszerezni a péntek esti live-okat. Megkerestem helyi fiatal dj-ket, akik a nyilvánosság előtt nem, vagy csak nagyon keveset szerepeltek, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez. Mindenki azonnal igent mondott. Ahogy bővült a csapat, úgy jöttek sorba a jobbnál jobb ötletek. Hamarosan kiderült, hogy kinőttük a stúdiómat, ezért elkezdtük keresni a lehetőségeket. Ekkor már láttam, hogy a korábbi terveimet – miszerint a város különböző gyönyörű és egyedi helyszínein zenéljek – meg tudom valósítani. Rengeteg zseniális ötlet és kitűnő helyszín merült fel az ötletelés során, hiszen városunk, Szarvas és környéke igazán bővelkedik a lehetőségekben.

Miután kiléptek a stúdiójából, rengeteg új lehetőség nyílt meg számukra és a csapat is folyamatosan bővült értékes emberekkel. A helyszínek kezelői, tulajdonosai, ahol lehetőségük volt megjelenni azonnal partnerek voltak ennek a rendhagyó party-sorozatnak a lebonyolításában.

– Igazán boldog vagyok, hogy Szarvason élhetek, hiszen a zene szeretetén keresztül egy nagyszerű csapatot sikerült létrehozni, aminek minden tagja rendkívüli önzetlenséget tanúsított az elmúlt időszakban. Azt gondolom, hogy mindenki büszke lehet magára, aki bármilyen szinten segítette, támogatta ezt a rendezvény sorozatot. Szerintem nem sok városban van ilyen összetartó erő. Azt gondolom, hogy ez a pandémiás helyzet a sok kellemetlen dolog mellett lehetőséget adott jó néhány villanykapcsoló felkapcsolására. Legyünk nagyon büszkék a városunkra és a benne rejlő lehetőségekre, én az vagyok. Használjuk ki a legjobban ezeket! Köszönöm a csapatunk sokszor emberfeletti munkáját és a támogatóink előremutató gondolkodását – összegezte tapasztalatait és érzéseit a sorozat lezárását követően Szlovák Norbi.

– 12 hétvége, 10 különböző helyszínen, 12 időt, energiát nem sajnáló lokálpatrióta fiatal, és néhány már nem annyira fiatal. Közel 100 ezer videómegtekintés, közel 270 ezer elért ember, akiket szórakoztattunk, illetve megmutattuk Szarvast egy másik nézőpontból. Rengeteg támogató SMS, komment és ami külön nagy dolog, hogy bárki, akitől segítséget kértünk, az azonnal segített! Kapni jó, de adni még jobb! – összegezte Dernovics Péter, a Minden ami Szarvas mozgatórugója.

Felsorolta kiknek köszönik: Sipos Zoltán (Körös Tv), Csasztvan András és Farkas Norbert (Cervinus Teátrum), Bakula János (Photos by Baksi), Valló Zoltán (Vallophoto), dr. Hanyecz Katalin (Szarvasi Arborétum), Garai András (Napestig), dr. Lesfalvi Balázs (Hunyadi Kastély), Demeter István és Demeter Réka (Katalin II), dr. Lipcsei Imre (Gál Ferenc Főiskola), Szpisjak János és Wágner Attila (SW Elektrik), Mravik Niki, Rágyanszki Csaba (Controll)

… és akik köszönik: Szlovák Norbert (norB), Dernovics Péter, Mulholland Sadie, Szlovák Balázs (Blaise), Litauszki Ádám (Anchor), Kovács Bence (Mobil Sound), Kohut Patrik (Movebeats), Valach Vendel, Brlás Zsolt (Yohan ’B), Kasnyik Marci, Bohák Péter (Pierre), Dóda Tibor (T-Boy).

Hamarosan újra MaSz Night Show élőben, egy közel 8 órás produkcióval!

Fotó: Babák Zoltán0

Tangó & Dance Evolution a Körös fölött

Fotó: Babák Zoltán0

Időradír