in ,

Színesen, stílusosan… – színekről, stílusokról

Dubovecz Edina (Fotó: S-L.I.)0
Dubovecz Edina (Fotó: S-L.I.)

Hogy mi (IS) kell a Nőnek? Harmónia. De hogy érjük el ezt a mindennapokban?

Ma már számos lehetőségünk van harmóniába kerülni a körülöttünk lévő világgal, önmagunkkal. Az egyik legegyszerűbb módja: „színezd” újra a külsőd! Találd meg a hozzád illő színt! Erről és sok egyéb praktikáról hallhattak a könyvtárba látogatók 2020. szeptember 25-én a Mályvavirág Alapítvány szervezésében tartott előadáson. A MÁLYVAPOLC rendezvénysorozat keretén belül olyan programokkal találkozhatnak az érdeklődők, melyek elsősorban „Nőkért Nőknek” szólnak.

Péntek délután ’szín- és stílustanácsok’ világába csöppenhettek a hallgatók ’A harmonikus megjelenés titka 5 lépésben’ előadás kapcsán Dubovecz Edina szín- és stílustanácsadóval. Edina küldetése – aki már számos közösségi fórumon elérhető a DE Stílus szolgáltatásaival­–, hogy segítsen a nőknek, hölgyeknek megtalálni az önbizalmat, a szépségbe vetett hitet. „Mik a színeink? Milyen színekben ragyoghatunk?” – ilyen és hasonló kérdések mentén indultunk el a színes színvilágba, amikhez útközben csatlakozott az alkatelemzés, az arcforma elemzése, a ruha és kiegészítő, illetve a haj és smink kérdésköre is. Nem is gondolnánk, mennyi minden kell az összhanghoz!

 

Az egyéni, harmonikus stílus kialakítása, a megfelelő összkép, az ideális ruhatár felépítése nem mindig egyszerű feladat, sőt! Viszont már nem vagyunk magunkra hagyva ezzel, nem magunknak kell kitalálni, mi áll jól: színtanácsadással, stílustanácsadással ez is könnyedén megvalósítható!

De mi a legfontosabb? Érezzük magunkat jól a bőrünkben! Játsszunk a színekkel! És… lássuk színesben a világot, magunkat!

S-L.-I.

Dombvári Bence és Noé Zsombor

Bodonyi Dóra és Dombvári Bence is a középfutamban

Bodonyi Dóra K1 500-as középfutama után (Fotó: ICF)

Bodonyi Dóri két, Dombvári Bence egy döntőt megy holnap