Connect with us

Életmód

Színesen, stílusosan… – színekről, stílusokról

Dubovecz Edina (Fotó: S-L.I.)
Dubovecz Edina (Fotó: S-L.I.)

Hogy mi (IS) kell a Nőnek? Harmónia. De hogy érjük el ezt a mindennapokban?

Ma már számos lehetőségünk van harmóniába kerülni a körülöttünk lévő világgal, önmagunkkal. Az egyik legegyszerűbb módja: „színezd” újra a külsőd! Találd meg a hozzád illő színt! Erről és sok egyéb praktikáról hallhattak a könyvtárba látogatók 2020. szeptember 25-én a Mályvavirág Alapítvány szervezésében tartott előadáson. A MÁLYVAPOLC rendezvénysorozat keretén belül olyan programokkal találkozhatnak az érdeklődők, melyek elsősorban „Nőkért Nőknek” szólnak.

Péntek délután ’szín- és stílustanácsok’ világába csöppenhettek a hallgatók ’A harmonikus megjelenés titka 5 lépésben’ előadás kapcsán Dubovecz Edina szín- és stílustanácsadóval. Edina küldetése – aki már számos közösségi fórumon elérhető a DE Stílus szolgáltatásaival­–, hogy segítsen a nőknek, hölgyeknek megtalálni az önbizalmat, a szépségbe vetett hitet. „Mik a színeink? Milyen színekben ragyoghatunk?” – ilyen és hasonló kérdések mentén indultunk el a színes színvilágba, amikhez útközben csatlakozott az alkatelemzés, az arcforma elemzése, a ruha és kiegészítő, illetve a haj és smink kérdésköre is. Nem is gondolnánk, mennyi minden kell az összhanghoz!

 

Az egyéni, harmonikus stílus kialakítása, a megfelelő összkép, az ideális ruhatár felépítése nem mindig egyszerű feladat, sőt! Viszont már nem vagyunk magunkra hagyva ezzel, nem magunknak kell kitalálni, mi áll jól: színtanácsadással, stílustanácsadással ez is könnyedén megvalósítható!

De mi a legfontosabb? Érezzük magunkat jól a bőrünkben! Játsszunk a színekkel! És… lássuk színesben a világot, magunkat!

S-L.-I.

Népszerű

Gódor Annamária és Bánfi Zsuzsanna (Fotó: Babák Zoltán) Gódor Annamária és Bánfi Zsuzsanna (Fotó: Babák Zoltán)

Ökogyülekezeti díjat nyert a református közösség

Közösség

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Új járda épül a Jókai utcában

Csabacsűd

Zalai Mihály az átvágott nemzeti színű szalaggal a TSM átadóján (Fotó: Babák Zoltán) Zalai Mihály az átvágott nemzeti színű szalaggal a TSM átadóján (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a Tessedik Sámuel Plázamúzeumot

Történelem

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Könyvtárban a magyar Andersen

Vakáció

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Connect