Connect with us

Szarvas

Terjesztő és fogyasztók rendőrkézen

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Kábítószert terjesztett a gyanú szerint egy férfi Szarvason. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették. A nyomozók előállítottak két férfit és egy nőt is, akik a nyomozás eddigi adatai szerint vásároltak tőle és fogyasztottak is az anyagból.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit fogtak el a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. november 3-án, Szarvason. A 26 éves férfi a gyanú szerint többeknek adott el kábítószert. A rendőrök házkutatást tartottak nála és az anyag adagolásához használt kapszulákat, digitális mérleget, őrlőt és készpénzt foglaltak le. Emellett a nyomozók előállítottak két férfit és egy nőt is, akik a gyanú szerint többször vásároltak tőle és fogyasztottak is a szerből. A gyorsteszt valamennyiüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható 26 éves szarvasi férfit őrizetbe vette, a három fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást indított. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a terjesztő kiknek adhatott még el kábítószert.

2020. 11. 04., sze – 14:32 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Népszerű

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

Fotó: KMNP Fotó: KMNP

A nemzeti parki területeken is megkezdődött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Zöld zóna

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect