in ,

Szarvason és Algyőn játszottunk a hétvégén

Az U10-esek mérkőzésén (Fotó: Babák Zoltán)

Az U10-esek hazai jégen léptek pályára, a békéscsabaiakon kívül a makóiakkal és a szolnokiakkal játszottunk. A kiírás alapján most a Szolnok Orkákkal mérkőztünk meg kétszer. A szolnoki csapatban volt egy Kanadából hazatelepült fiú, aki 4 évet játszott kint. Sajnos megmutatkozott a két ország jégkorongsportja közötti különbség nem igazán sikerült tartani, egyedül eldöntötte a mérkőzéseket.

A Csabai Farkasok ellen szoros csatában most alul maradtunk, de a Marosi Pengék most sem bírtak velünk.

Az U10-es csapat tagjai: Kozák Viktor, Ardai Virág, Kepenyes-Darida Alex, Kepenyes-Darida Zóra, Patay Sára, Patay István, Peres Mihály, Petrovics Kató, Urbancsok Kata, Urbancsok Mihály, Liska Dániel, Sovány Bendegúz.

U14-es korosztálynak Makón kellett volna játszani, de a pályájuk nem kapott engedélyt mérkőzésrendezésre és így Algyőn tartották meg a tornájukat. A ,,hazaiak” mellett a békéscsabaiakkal, és a kecskemétiekkel mérkőztünk meg. Mind három mérkőzésünket sajnos vereséggel zártuk. Nem bírtunk az egész torna alatt folyamatosan koncentrálni, ami megbosszulta magát. A minden hétvégén való három játék nem csak fizikálisan, de pszichésen is nagyon megterhelő, erre a jövőben oda kell figyelnünk.

Az U14-es csapat tagjai:
Kapus: Sovány Bendegúz
1. sor: Ciglédszky Barnabás, Csengődi Keve, Petrovics Soma
2. sor: Kepenyes-Darida Zoé, Patay Panna, Opavszki Lara
3. sor: Bánfi Anna, Csicsely Sára/Bánfi Péter, Kohut Villő

Kohut Pál edző

Az igazi színház nem pótolható

Ön engedné, hogy Donald Trump 2024-ben elinduljon az elnökválasztáson?